Публикация

CredoWeb отличава 100-те най-активни лекари и фармацевти за 2022 г.

CredoWeb отличава 100-те най-активни лекари и фармацевти за 2022 г.

За втора поредна година кампанията "Лекар/фармацевт, препоръчан от CredoWeb” отличава 100-те най-активни медицински специалисти в платформата. Това са най-упоритите и търсещи знание, посещавали модулите с публикации, дискусии, уебинари и обучения.  Класацията е на базата на обективни дигитални критерии.  

 


Сред номинираните 100 най-активни медици в кампанията "Лекар/фармацевт, препоръчан от CredoWeb" за 2022 г. попадат 87 лекари и 13 фармацевти. Пълният списък можете да видите в прикачения файл.

Топ 3 лекари:

Топ 3 фармацевти:

Първенец по участия във виртуалните дискусии е д-р Атанаска Петрова, ОПЛ и педиатър от Ямбол, която се е включила в 115 от тях. Лидер по направени обучения е д-р Людмила Костова –155. Медикът с най-много коментари, направени под публикациите в CredoWeb, е д-р Невин Садъкова, ОПЛ от Момчилград. Д-р Милка Ганева, ОПЛ от Варна, е изгледала най-много видео материали – 124. Маг.-фарм.  Марийка Жайгарова е посетила най-много от профилите на останалите потребители в платформата – 408. Тя е направила и най-много харесвания на публикации и коментари – 613.  

Кампанията "Лекар/фармацевт, препоръчан от CredoWeb" ще продължи и през 2023 г. 

За да поддържаме жив интереса на медицинските специалисти към съдържанието в платформата, подготвяме поредица от нови интересни публикации, обучения, презентации и видео материали. Ще продължим да ви изпращаме покани за интересни събития, дискусии и обучения. CredoWeb е единствената професионална медицинска платформа в България, която насочва съдържанието към потребителите си според тяхната специалност и интереси.  


Екипът на CredoWeb благодари на всички, които гледат видео и четат в платформата, коментират виртуалните събития и проверяват с тестове своето знание!  

 

Прикачени файлове

Лекари_фармацевти2022 (1).pdf

Коментари

Поздравления на всички колеги! Нека да са ни за пример!

Приветствам кампанията  ,поздравявам отличените !