Публикация

Към медиците от ВМА: Благодарим, че ни връщате вярата!

Към медиците от ВМА: Благодарим, че ни връщате вярата!

Благодарността на пациентите е огромен стимул да се развиваш професионално и да продължаваш напред. Защото да си медик е призвание.  А чувството, че си помогнал на някого, е невероятно.

 

Ежедневно в пощата на Венномедицинска академия (ВМА) пристигат писма от пациенти, които искат да благодарят на своите спасители. Многократно сме казвали, че

добрата дума лекува не само пациентите, но и медиците

Затова публикуваме част от топлите думи на признателност...

 

„До всички прекрасни лекари и сестри от Клиника по гръдна хирургия на ВМА: Благодаря Ви от сърце! Върнахте  ми вярата, че има добри доктори, които милеят за хората и работят работата си със сърце! Прекрасни специалисти, изключителни професионалисти и най-вече човечни, отзивчиви и всеотдайни. Хиляди, хиляди благодарности, че ми дадохте вяра занапред!”

 

„Искам да поднеса специални благодарности към целия екип на ВМА и специално на Спешна медицинска помощ, които бяха на работа на 03.02.2023 г. и оказаха помощ на дядо ми, който е и бивш военнослужещ. Сърдечни благодарности на всички лекари и сестри за светкавичната намеса.”

 

„Искам да изкажа своята огромна благодарност към екипа на проф. Константин Рамшев за навременната и професионална помощ, която ми оказаха. Там, където болката, страхът и студът, сграбчват сърцето, там, където човек се загубва в лабиринта на страданието, единствената нишка, която може да те изведе от бездната на небитието, е всеотдайността на Хората в бели престилки и Големи сърца! Единственото, което помниш е усещането за ръце, които отварят отново за теб вратата на живота и ти връщат светлината на деня!

 

Малко са думите, с които мога да опиша своята признателност. Единствено думата Благодаря, родена от глъбините на нашата истинска човешка същност, може да изрази преклонението към професинализма и хуманното отношение на всички, работещи в Клиника по интензивна терапия на ВМА. Прекланям се пред труда на тези хора! Прекланям се пред техния професионализъм! Пожелавам здраве и сили на всички, работещи за това клиниката да бъде символ на спасение на хората! Бъдете благословени!”

Коментари

Хубаво е да чуеш, че има лекари на които, човек може да благодари!
Нещо което аз лично не мога да кажа за медиците от сферата на Офталмологията! Лицата които до ден днешен, отнемат моите конституционни права, с неспособността си да идентефицират моете увреждания! Изтлежда всички тези не си познават занаята и това, какво точно предствлява едно човешко око!