Публикация

Модерното сестринство като мисия на ВМА

Модерното сестринство като мисия на ВМА

Дефицитът на медицински кадри се усеща в световен мащаб. Професията на медицинската сестра изисква много усилия на волята, отговорност и отдаденост за цял живот.

За преодоляването на този дисбаланс е необходимо отговорно отношение и инвестиции в дългосрочен план

Затова и ние във ВМА инвестираме в развитието на нашите кадри в унисон с модерното сестринство и синхронизирано с най-високите стандарти; в условията на труд и възнагражденията.

 

Стажовете на студентите по „Здравни грижи” са съобразени изцяло с най-добрите практики и последните тенденции в развитието на медицинската наука.

ВМА вече е акредитирана да извършва и практическо следдипломно обучение за медицински сестри и акушерки по специалности „Анестезиология и интензивни грижи“ и „Операционна и превързочна техника“. 

 

С всички тези възможности можете да се запознаете лично, ако посетите Дните на отворени врати за кариерно развитие във ВМА:

  • 21 февруари 2023 г. (вторник): За студенти по специалност „Здравни грижи“ – една група от 10:00 часа;
  • 22 февруари 2023 г. (сряда): За дипломирани специалисти по „Здравни грижи” – една група от 10:00 часа.

Нашите специалисти ще отговорят на всички въпроси, свързани с професионалното и кариерно развитие във ВМА

както и ще ви покажат на практика работния процес в нашите клиники.

 

Всеки, който желае, може да се включи и да бъде част от нашите Дни на отворени врати за кариерно развитие във ВМА след предварително записване на тел.: 02/ 92 26 203 или на e-mail: a.videnova@vma.bg. Крайният срок за подаване на заявление е 17 февруари 2023 г. (петък). Всички записали се ще очакваме в съответния ден и час на централния вход на ВМА.

 

Коментари

Модерното сенстринство ! Добре!
Къде е модервото Докторство?