Публикация

Курс „Специфично лечение на остър инсулт“ в УМБАЛ „Св. Анна“

Курс „Специфично лечение на остър инсулт“ в УМБАЛ „Св. Анна“

УМБАЛ „Света Aнна“ София организира курс „Специфично лечение на остър инсулт“. Обучението започва днес, 13 февруари, и е с продължителност 7 дни.

Целта

е запознаване с основните принципи на специфичното лечение на мозъчни инсулти – венозна тромболиза и ендоваскуларно лечение.


Основното, което отличава този курс, е, че ще даде не само теоретична основа, но и ще даде възможност за запознаване с реалния опит и реалните резултати на екипа на най-големия Център за лечение на инсулти в България, и ще се обсъдят реалните проблеми, с които се сблъскваме всеки ден. Във всеки модул има практическа част - демонстрация на случаи, образни и други техники и коментар на споделен опит или проблеми от участниците, уточняват от лечебното заведение.


В края на обучението ще се проведе кръгла маса, в която всеки участник ще предложи какво може да промени в грижата за болните с инсулт в звеното, което работи.
„Ние можем, можете и вие!”, изтъкват от болницата.


Такса: 50 лв.
Брой участници: 10


Място на провеждане: Клиника по нервни болести на УМБАЛ „Света Анна“ – София ул. „Димитър Моллов“ 1, База Изток – 7-и етаж.

 

С програмата можете да се запознаете в прикачения файл

Прикачени файлове

Програма.pdf

Коментари