Публикация

Д-р Иглика Станчева: В CW следя новостите, чета различни гледни точки

Д-р Иглика Станчева: В CW следя новостите, чета различни гледни точки

Д-р Иглика Станчева, дм, е сред най-активните лекари в платформата през 2022 г. и е отличена в кампанията „Лекар, препоръчан от CredoWeb”.


Д-р Станчева завършва Медицинския университет в Плевен. Придобива специалност по УНГ-болести в Медицински университет – София и в Клиниката по УНГ-болести на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“, където и до момента работи.


Там защитава докторската си дисертация и повече от четиринадесет години е асистент към Катедрата по УНГ-болести на МУ – София. Работи предимно с деца.

Ето какво сподели тя пред нашия екип:

„Електронните технологии са вече част от ежедневието ни и предоставят бърз достъп до новостите. В това отношение CredoWeb e доста информативна платформа. Допада ми като идея, тъй като се публикуват и коментират актуални медицински въпроси, полезни за работата ми. Следя новостите, включвам се в дискусиите, чета различни гледни точки.


По време на пандемията от Covid-19 в CredoWeb беше предоставена немалко информация по проблема.


Научните публикациите и обучителните презентации по разнообразни теми са доста интересни”.

Отличието „Лекар, препоръчан от CredoWeb” се дава на базата на обективна оценка

за поведението на медиците в платформата за дадена календарна година – участия в обучения, дискусии, преглед на публикации, коментари и др. В края на всяка година CW ще обявява и награждава 100-те дигитално най-активни лекари и фармацевти.


Повече за кампанията и кои медици бяха отличени през 2022 г. вижте ТУК.

Коментари