Публикация

Стартира Дигитална академия за помощник-фармацевти

Стартира Дигитална академия за помощник-фармацевти

С повишен интерес стартира Дигиталната академия за помощник-фармацевти, проект на Българската асоциация на помощник-фармацевтите (БАПФ) и CredoWeb.

За по-малко от седмица в Академията се включиха над 300 помощник-фармацевти от страната

с което се затвърди убеждението, че съсловието е изключително активно по отношение на повишаване на професионалната си квалификация.

Като фармацевтични специалисти с висше образование, ние сме част от екипа от здравни кадри, които имат важна роля при формиране на здравната култура на населението. Ето защо следдипломното обучение е от първостепенно значение не само за кариерното ни развитие, но и за пациентската безопасност, за която сме отговорни", заяви Лиляна Петрова – председател на БАПФ.

 

Освен достъп до видео матераиали и презентации от водещи имена в здравния сектор, помощник-фармацевтите имат възможност да получават и кредитни точки от БАПФ, които се отразяват в електронното им досие.

 

НАЙ-НОВИЯТ УРОК В АКАДЕМИЯТА е с лектор проф. Георги Момеков д.ф., председател на Българското научно дружество по фармация и ръководител на катедра „Фармакология, фармакотерапия и токсикология” при  МУ, София. Във видеопрезентацията той представя различните видове противовирусни препарати и тяхната ефективност при Ковид.

Важно е да се знае, че включването в урока е безплатно и носи на участника Сертификат и 7 кредитни точки от Българската асоциация на помощник-фармацевтите.

Коментари

Здравейте, 

Как мога да получа достъп до видео материали и презентации, отнасящи се до получаване на кредитни точки? Към момента на екрана ми излиза съобщение  "Нямате достъп до това съдържание..",след като се опитам да изгледам първият урок от академията.
Ще бъда благодарна,ако получа помощ!

CredoMedia: in focus
11 апр 2023 13:26

Здравейте! Бяхте регистрирана като "потребител". Вече сте с профил на помощник-фармацевт и имате достъп до обучението.

Благодаря!