Публикация

Д-р Даниела Антонова стана Лидер на мнение сред общопрактикуващите лекари

Д-р Даниела Антонова стана Лидер на мнение сред общопрактикуващите лекари

Д-р Даниела Антонова се отличи като най-активна сред общопрактикуващите лекари с  множество мнения и коментари във виртуални събития и така се позиционира като Лидер на мнение за втората половина на 2022г.

 

Тя участва в общо 11 професионални и обществение дискусии, а нейните 22 коментара са прегледани повече от 1500 пъти и й донесоха 1771 импакт точки. Като носител на отличието тя получава специален бадж, който ще се позиционира на профила ѝ в следващите 6 месеца. 

 

Импакт точките се формират на база споделените мнения и техните преглеждания, харесвания и коментари/отговори от други участници (Виж методологията)

 

Подгласници на победителката са: д-р Димитри Дамянов с 1631 импакт точки, д-р Margarita Nedelcheva Koleva с 1575 импакт точки и д-р Людмила Крумова Костова с 1090 импакт точки. Специално внимание заслужава д-р Невин Садъкова, отличена с приза Лидер на мнение за първата половина на 2022г., която за поред път е изключително активна в дискусии по различни теми в платформата.

 

 

Отличената д-р Антонова е общопрактикуващ лекар от Ямбол, с 30-годишна практика. Завършила е МУ- Стара Загора и притежава специалности Обща медицина и Социална медицина и здравен мениджмънт. Работи в индивидуална амбулатория, в която освен че преглежда пациенти, се включва и в обучението на специализанти по Обща медицина

 

Тя аргументира дългогодишното си участие в Credoweb с възможността да има достъп до новости в областта на медицината, а в интервю по повод приза заяви:

 Знанията на лекарите се превръщат в медицина, когато се използват за повишаване здравния статус на населението. Ако лекарят няма свежи знания или има проблеми в професионалното ежедневие, това рефлектира върху пациента и нацията като цяло. 

 

Цялото интервю на д-р Даниела Антонова вижте >>>ТУК!

 

Коментари