Публикация

Д-р Ангелина Вандева-Костадинова с приз Лидер на мнение сред ендокринолозите

Д-р Ангелина Вандева-Костадинова с приз Лидер на мнение сред ендокринолозите

Специалистът д-р Ангелина Вандева-Костадинова получи приза Лидер на мнение сред ендокринолозите за втората половина на 2022г.  Тя се отличи като най-коментиращия ендокринолог в CredoWeb, чиито мнения в 7 професионални и обществени дискусии са прочетени повече от 180 пъти. Активностите й носят общо 253 импакт точки.

 

Като носител на отличието тя получава специален бадж, който ще се позиционира на профила й в следващите 6 месеца. 

 

Подгласници на победителката са: д-р Мира Емилова Боянова с 249 импакт точки, д-р Христо Петров Чалъков с 224 имакт точки и д-р Красимир Хаджилазов с 143 импакт точки. Заслужено място сред най-активните ендокринолози има и д-р Донка Атанасова, носителка на приза Лидер на мнение за първата половина на 2022г, която за поред път бе сред най-коментиращите във виртуалните събития.

 

Импакт точките се формират на база споделените мнения и техните преглеждания, харесвания и коментари/отговори от други участници (Виж методологията)

 

 

Победителката д-р Ангелина Вандева-Костадинова работи в индивидуална практика в София. Притежава специалности Вътрешни болести и Ендокринология и болести на обмяната. Има интереси в областта на диабетологията и болестите на щитовидната жлеза. Тя е дългогодишен участник в различни виртуални формати в CredoWeb.

 

В интервю по повод приза сподели:

CredoWeb е полезен с многото нова и актуална информация за отделните специалности. Платформата допринася за колаборацията между отделните институции, но по- важното е, че чрез нея могат да се правят предложения за промени в здравното законодателство, които касаят всички лекари.

 

 

Прочетете цялото интервю на д-р Ангелина Вандева-Костадинова.

Коментари