Публикация

Д-р Иван Зафиров отличен като Лидер на мнение сред кардиолозите в CredoWeb

Д-р Иван Зафиров отличен като Лидер на мнение сред кардиолозите в CredoWeb

Младият лекар д-р Иван Зафиров получи приза Лидер на мнение сред кардиолозите за втората половина на 2022г.  Той се отличи като кардиолог с най-активна позиция в CredoWeb. Неговите 11 мнения в 8 професионални и обществени дискусии му носят общо 839 импакт точки. Като носител на приза той получава специален бадж, който ще се позиционира на профила му в следващите 6 месеца. 

 

Негови подгласници са: д-р Михаил Анастасов Читаков с 826 импакт точки, д-р Иван Кючуков с 830 импакт точки и д-р Данаил Христов с 559 импакт точки.

 

Импакт точките се формират на база споделените мнения и техните преглеждания, харесвания и коментари/отговори от други участници (Виж методологията)

 

 

Победителят д-р Иван Зафиров е кардиолог в Бургас. Завършил е Медицинския университет в град Варна през 2010г. Изкарал е курсове по сърдечна ехография и трансезофагиална ехография, а интересите му са в областта на сърдечна недостатъчност, исхемична болест на сърцето, ритъмни проводни нарушения и др. В момента работи в Кардиологично отделение в УМБАЛ "Бургас" и в МЦ 1- Бургас. Той е дългогодишен участник в различни виртуални формати в CredoWeb.

 

В интервю по повод приза сподели:

Участвам в дискусии в CredoWeb, защото имам надеждата, че изразеното мнение ще бъде чуто от управленските структури, което дава перспективи за промяна към по-добро. Виртуалните събития дават възможност да общувам с много здравни специалисти и да се запозная с различни мнения по дадена тема, като част от активното гражданско общество.

 

Цялото интервю на д-р Иван Зафиров вижте >>>ТУК!
 

 

Коментари

Нещо сте объркали аз съм д-р Читаков и имам 866 т. А новозавършилия и.зафиров 839 т. Нещо не ми е ясно .а и нека младия лекар на който в умбал Бургас му бях метод.ръковод.да е напред.