Публикация

Жените са вдъхновение и сила: Честит 8-ми март!

Жените са вдъхновение и сила: Честит 8-ми март!

Днес изказваме своето уважение и преклонение пред жената – майка, съпруга, баба, сестра, приятелка, и подчертаваме изключителния ѝ принос в развитието на всички сфери на дейност.


Жената е вдъхновение и сила. Жената се отличава с дръзновение, себеотрицание и създава уют. Силната жена е тази, която не се страхува и се бори за различни каузи.
В днешния ден няма да търсим по-силния пол, а ще се похвалим с част от нашите силни жени. Преди 6 години те избраха своята кауза и поеха по пътя на военната медицина. Те са част от първия в историята на България випуск военни лекари.

През последните години военната униформа вече не е запазена марка само за мъжете

– все повече жени у нас приемат предизвикателството и влизат в редовете на Българската армия. Първият випуск военни лекари също не прави изключение – там разпределението на бройките е 14:4 в полза на дамите. Тази есен им предстои дипломиране и затова вниманието днес е насочено към тях.


През годините те се доказаха като силни, волеви и устойчиви характери! Превърнаха се в символ на борбения дух!


С военна униформа или с бяла престилка – ВМА се гордее със своите силни жени!
Честит празник, скъпи дами! Бъдете винаги усмихнати и ценени!


Благодарим Ви за безкористния труд и сърдечността. Благодарим Ви за професионализма, постоянството в постигането на целите и способността за намиране на нестандартни и ефективни решения.


Бъдете здрави!

Коментари

Да! Но интересно какво!