Публикация

Беседи за бъдещи родители през март

Беседи за бъдещи родители през март

Програма от беседи за бъдещи родители и представяне на родилния и неонатологичен комплекс на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда стартира днес, 9 март.


Раждането на бебето е един от най-специалните мигове в животa. Появата на рожба за първи път провокира редица въпроси в съзнанието на бъдещите майки и татковци. По време на нашата напълно безплатна програма за обучение ще получите отговори на голяма част от тях.


Раждане, първи грижи, кърмене на новороденото са само част от темите, които ще бъдат обширно обсъдени по време на лекциите.


Всички събития се провеждат в Аулата на етаж 9 на болницата. Лектори са нашите опитни медицински специалисти от Клиниката по акушерство и гинекология, Отделението по неонатология и Центъра по клинична психология и психосоматика.


Беседите ще се проведат на 9, 16 и 23 март, а представянето на родилния и неонатологичен комплекс, на което ще получите информация за медицинските грижи, нашите услуги, условия и уникални предимства на 29 март. Не е необходимо предварително записване.


Вижте пълната програма за месец март:

 

Беседи за бъдещи родители

Коментари