Публикация

Маг.-фарм. Надежда Димитрова: В CredoWeb уча неща, които не се преподават в университета

Маг.-фарм. Надежда Димитрова: В CredoWeb уча неща, които не се преподават в университета

Магистър-фармацевт Надежда Димитрова е сред най-активните в платформата специалисти и носител на грамотата „Лекар/фармацевт, препоръчан от CredoWeb” за 2022 г.

 

Завършила е фармация през 2005 г. в Mедицински университет – София. В момента е собственик и управител на аптека „ВИРЕНА-ФАРМ“ в Кресна.

Споделя, че посещава CW почти всеки ден

През миналата година тя е преминала близо 100 обучения.

 

„Най-напред започнах с уроците за Шуслеровите соли, които ми бяха много интересни. Впоследствие проследих и други теми. Слушам лекции, минавам тестове, трупам точки, ограмотявам се.

 

Благодарение на платформата си припомням неща, които съм забравила. Научавам и такива, които не сме учили в университета.

 

Участвам и в организираните дискусии, следя какво коментират колегите. Наскоро се включих в уебинара за ваксините, за изпълнението на имунизационния календар“, разказа пред нашия екип Надежда Димитрова.

 

Лекар/фармацевт, препоръчан от CW

Препоръчва в платформата да бъдат застъпени по-често трудовоправни теми

„Бих искала да имам възможност да се консултирам по някои въпроси. Сега например пред аптеките трябва да правим рампи за инвалидите. Имам разрешително от 2010 г., когато нямаше такива изисквания. Много трудно е да преобразя входа на аптеката. Бих искала да разбера какви са законовите изисквания, кога влизат в сила, докога трябва да я направим тази рампа, какви ще са глобите“, изтъкна магистър-фармацевтът.

 

Допълва, че препоръчва постоянно CW, всички нейни колеги вече са в платформата.

„Дъщеря ми стана Шуслеров терапевт благодарение на лекциите“, каза още маг.-фармацевт Надежда Димитрова.

Класацията „Лекар/фармацевт, препоръчан от CW”

бе обявена за първи път през декември 2021 г., като се базира на обективни критерии. Попадането на специалист в нея зависи от неговата активност в платформата – участия и коментари в дискусии, обучения, преглеждане на публикации.


Повече за инициативата може да научите ТУК!

Коментари