Публикация

Д-р Ивелина Михалева с грамота за развитието на Дигитален колеж по диабет

Д-р Ивелина Михалева с грамота за развитието на Дигитален колеж по диабет

Дигиталният колеж по диабет в CredoWeb е най-големият научен хъб в областта на диабета в България, който ежемесечно предоставя най-новата и актуална научна информация за профилактиката, диагностиката и лечението на заболяването.

 

Д-р Ивелина Михалева, дм е един от специалистите, които участват в неговото развитие, за което получи грамота от научния борд на колежа, в лицето на акад. проф. Танкова, проф. Орбецова, проф. Каменов,  доц. Попов и доц. Георгиева.

 

Нейните материали на тема "По-ранното стартиране на терапията с дулаглутид носи ползи за пациента"  и "Антидиабетна терапия в условията на COVID-19" са едни от най-четените обзори в Дигиталния колеж по диабет.

 

Отличената д-р Михалева работи в МЦ "Калимат" – София и е консултант в МБАЛ "Елин Пелин" и  МБАЛ "Скин Системс". Завършила е Медицински университет – София, а през 2022 г. придобива образователна и научна степен „доктор“ с тема на дисертационния труд „Фармакологични, генетични и генно-експресионни проучвания на глюкозната хомеостаза и захарен диабет тип 2“.

 

В интервю след връчването на грамотата тя сподели:

Дигитален колеж по диабет е много полезен на българските ендокринолози с това, че разглежда актуални теми и въпроси, особено във връзка с новите медикаменти, върху които в момента се работи в световен мащаб!" 

 

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ДИГИТАЛНИЯ КОЛЕЖ ПО ДИАБЕТ >>> ТУК>>>

Коментари