Публикация

Пролетни варненски дерматологични дни

Пролетни варненски дерматологични дни

14-ата национална научно-практическа конференция „Пролетни варненски дерматологични дни“ ще се проведе на 21 и 22 април в курорта „Слънчев ден“ край Варна. Тя ще предложи на участниците мащабна научна програма с най-новите проучвания и изследвания в областите на клиничната и естетичната дерматология, венерология и козметология.


В рамките на 8 сесии гост-лектори от цялата страна ще представят актуална информация за решаването на специфични проблеми в тази сфера на медицината, а също лечение на различни сериозни заболявания на кожата, терапевтично поведение и профилактика. В сесиите с теми и проучвания ще се включат и преподаватели от МУ – Варна. Форумът ще бъде съпътстван от изложение с участието на водещи производители на медицинска апаратура, фармацевтични и козметични продукти.

По традиция конференцията е с безплатен достъп за студенти и преподаватели

на Медицински университет – Варна и неговите филиали.


Едно от големите предимства на варненските дерматологични дни е, че през годините се утвърди като място, което открива пред дерматолозите в България преимуществото на непрекъснатото обучение и предоставя на специалистите в различни сфери на дерматологичната медицина актуална информация за решаването на значими проблеми. Участниците имат възможност да почерпят от опита на вече утвърдени специалисти, да се присъединят към специалните постерни сесии и да чуят редица лекции и изследвания, свързани с нови проучвания, терапевтично поведение, козметични продукти, медицинска техника, медикаменти.


Програмата на форума може да видите тук.

Коментари