Публикация

Среща по ендоурология и минимално инвазивна хирургия в София

Среща по ендоурология и минимално инвазивна хирургия в София

На 28 и 29 април в София ще се проведе 13-та среща по ендоурология и минимално инвазивна хирургия. Тя се организира от Военномедицинска академия-София с подкрепата Секцията по уролитиаза на EAU (EULIS), Академията по ендоурология (EA), Експертите по каменна болест (ESD), Международния алианс по уролитиаза (IAU), Югоизточната група за изследване на уролитиазата (SEGUR) и Урология в развиващите се страни (U-Merge).

 

Форумът има за цел да предложи актуална информация за съвременните диагностични и терапевтични техники в ендоурологията. Научната програма ще се съсредоточи върху най-съвременните лекции, дебати, съпроводени с хирургични сесии на живо. Това ще даде възможност на участниците да актуализират знанията си по ендоурология и каменна болест. Делегатите ще имат възможност да представят собствените си разработки по време на постерна и видеосесия.

 

Събитието ще се проведе в Конферентния център на Военномедицинска академия, София. Организационният комитет е осигурил възможност и за онлайн участие, със свободна регистрация в интернет платформата на симпозиума през сайта на симпозиума на адрес:

 

https://memis-bg.com/live/

 

Програмата можете да видите в прикачения файл.

Прикачени файлове

FINAL PROGRAMME.pdf

Коментари