Публикация

Ново онкоурологично събитие - UROonco23 в Гьотеборг

Ново онкоурологично събитие - UROonco23 в Гьотеборг

UROonco23 е ново европейско онкоурологично събитие, което ще се проведе от 30 юни до 2 юли 2023 г. в град Гьотеборг, Швеция. На форума ще бъдат предстаевни най-новите изследвания и иновации в онкоурологията. Събитието комбинира годишната среща на Секцията по онкологична урология на EAU (ESOU) и предишните образователни срещи за актуализиране на UROonco (PCa, BCa и RCC) в една платформа за предоставяне на най-новата информация за рака на пикочно-половата система (GU). Това поясняват в покана към колегите специалисти проф. Морган Рупре и проф. Арнулф Стенцл (EAU) от Управителния комитет.

 

Тридневната научна програма ще включва пленарни сесии за най-актуалните доказателства за рак на простатата, уротелиален и бъбречен рак, както и редки тумори. Практическите инструменти ще бъдат споделени чрез по-малки сесии, които се фокусират върху ежедневните клинични предизвикателства.

 

Като делегат на UROonco вие ще имате възможността да участвате в смесица от най-съвременни лекции, клинични и казусови дискусии, практическо обучение, актуализации на насоки и бързи презентации с интерактивен подход.

 

За по-младото поколение програмата STEPS (Session To Evaluate ProgresS) ще продължи като част от платформата UROonco, имайки за цел да набира и стимулира нови таланти в онкоурологията, за да напреднат в кариерата си.

 

За участие се заплаща такса, регистрацията е отворена тук: 

https://meeting.uroonco.uroweb.org/how-to-register/

Коментари