Публикация

Не пропускайте медицинския форум ЗА МЛАДО И ЗДРАВО СЪРЦЕ

Не пропускайте медицинския форум ЗА МЛАДО И ЗДРАВО СЪРЦЕ

На 1 юни от 13 ч. в зала Панорама на Интер Експо Център ще се проведе медицински форум под мотото ЗА МЛАДО И ЗДРАВО СЪРЦЕ. Събитието е за кардиолози, общопрактикуващи лекари, специалисти по обща медицина, реаниматори, анестезиолози, студенти и специализанти. 

Събитието комбинира лекции с уъркшопи и практически обучения от авторитетни български специалисти. 

 

Организатори на събитието са CredoWeb, Aджибадем Сити Клиник - УМБАЛ Сърдечно-съдов център, Българската асоциация по неинвазивна образна диагностика, Медицински център по сърдечно-съдови заболявания, фондация "Първите три минути". 

 

Ето и програмата: 

 

Панел I: Ролята на фокусираната ехокадиография в условия на спешност. Приложение на портативния ехокардиограф в ежедневната практика

 

Лектор: Доц. Красимира Христова, дм, кардиолог, Председател на Българската асоциация по неинвазивна образна диагностика

 

Панел II: Термографски съдов скрининг (УЪРКШОП) 

 

Лектор и обучител: Проф. д-р Иво Петров, дмн, инвазивен кардиолог, Медицински директор Аджибадем Сити клиник, УМБАЛ Сърдечно-съдов център

 

Панел III: Първа помощ при сърдечен арест (ТРЕЙНИНГ ЗА ЛЕКАРИ ЗА КАРДИО-ПУЛМОНАЛНА РЕСУСЦИТАЦИЯ ПРИ ХОРА СЪС СЪРДЕЧЕН АРЕСТ)

 

Обучители: Специалисти от Българския съвет по кардио-пулмонална ресусцитация и фондация „Първите три минути“ 

 

Панел IV: Приложение на NAD+ IV терапии

 

Лектор: Д-р Бисер Пукалски, старши лекар консултант в NAD clinic-Лондон и медицински директор на NAD.BG

 

Събитието е безплатно за лекари, специализанти и студенти. За да бъдете допуснати, трябва да удостоверите това на входа.

 

Медицинският форум ЗА МЛАДО И ЗДРАВО СЪРЦЕ ще се проведе на втория ден от изложението БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА-ЕСТЕТИКА - 1 юни, от 13 до 17 ч.

 

 

Коментари