Публикация

Проф. Златимир Коларов представя новия си роман, който разказва за жените в живота му

Проф. Златимир Коларов представя новия си роман, който разказва за жените в живота му

 На 18 май 2023 г. проф. Златимир Коларов ще представи най-новия си роман -  „По тънката повърхност на леда“. Премиерата ще се състои от 18 часа в „Музей земята и хората“, гр. София и в нея ще вземат участие Недялко Йорданов, Хайгашод Агасян, Христо Деянов и Руси Чанев.

 „По тънката повърхност на леда“ разказва ЖЕНАТА през погледа и душата на мъжа.

Книгата е събрала съкровени, чувствени, изстрадани истории за неуловимия дух на Жената през погледа и душата на мъжа. Нестандартни герои и съдби, нестандартни вълнения и чувства, нестандартни обрати, нестандартни сюжет и фабула, които движат действието в пресичащи се паралелни линии и от сблъсъка им лумва пламък, който гори душата.

 

Кинематографична образност, движение назад и напред във времето, първо и трето повествователно лице се смесват в монолитно цяло, непредвидим и непонятен пъзел, който се реди ред по ред до последния абзац. Надежди и мечти, страхове и болка, еротика и нежност, мистика и тайнство; история, която кънти и резонира в душата дни наред.
 
Самата книга ще бъде в книжарниците на Хеликон след 15-ти май, т.е. след днес. Може да бъде поръчана и по Интернет на същата разпространителска верига.


Коментари