Публикация

Д-р Бисер Пукалски: NAD+ терапиите подобряват функцията на сърцето и предотвратяват остаряването му

Д-р Бисер Пукалски: NAD+ терапиите подобряват функцията на сърцето и предотвратяват остаряването му

Д-р Бисер Пукалски, старши лекар консултант в NAD clinic-Лондон и медицински директор на NAD.BG, ще представи пред лекари нашумелите в последните години NAD+терапии, които подобряват функциите на сърцето и предотвратяват остаряването му. Това ще се случи по време на медицинския форум "ЗА МЛАДО И ЗДРАВО СЪРЦЕ" на 1 юни в зала "Панорама" на Интер Експо Център. Организатори са CredoWeb, Аджибадем Сити Клиник-Сърдечно съдов център, Асоциацията по сърдечно-съдова образна диагностика и Интер Експо Център. 

NAD+ терапията придоби изключителна полулярност в последните години, защото е единственият метод, който може да подобри енергийния метаболизъм на клетката, а и в частност - и функцията на сърцето. Той предотвратява остаряването, потиска ефекта на теломерите и по този начин позволява на сърцето да бъде по-младо, по-здраво и работоспособно. 

Този вид терапия повишава способността на тялото да се възстановява от стрес и напрежение

подобрява издръжливостта и постиженията по време на тренировка и умствена работа. Противодейства на ефектите от лоша диета и заседнал начин на живот, забавя стареенето и увреждането на ДНК във времето, обяснява д-р Пукалски.

 

Участието на лекари в медицинския форум е безплатно.

 

Коментари