Публикация

Журналистът Гергана Хрисчева от БНР с награда от Web Report в категория Подкаст

Журналистът Гергана Хрисчева от БНР с награда от Web Report в категория Подкаст

Гергана Хрисчева, журналист в БНР, редактор и автор в дирекция "Дигитални програми" беше отличена на наградите в конкурса "За чиста журналистика Web Report" на интернет портала Dir.bg в категория Подкаст. Хрисчева получи наградата за авторския подкаст "В центъра на системата", за епизода - "Транспланатирани за трансплантациите: Държавата абдикира!"


"Честит празник на Dir.bg! Благодаря за наградата и за това, че и чрез подкастите на БНР доказваме, че е важно да представяме на обществото достоверна, проверена и качествена информация", каза по време на награждаването Гергана Хрисчева. 

 

Конкурсът Web Report се организира от Dir.bg и има за цел да отличи и покаже качествената, почтена и отговорна журналистика.


Отличени бяха журналисти в категориите - Общество, Истински истории, Икономика, Технологии и иновации, Култура и изкуство, Спорт. Специални награди за Фоторепортаж, Видеорепортаж, Подкаст и Млад автор. Web Report се организира с официалната подкрепа на Съюза на българските журналисти.

 

Екипът на CredoWeb поздравява Гергана Хрисчева за високото отличие и й пожелава успех в работата по горещи здравни теми!

Коментари