Публикация

Нови пакети филъри от Derma-Act – Saypha, Restylane и Juvederm

Нови пакети филъри от Derma-Act – Saypha, Restylane и Juvederm

С течение на времето кожата постепенно губи своя обем и еластичност. Като резултат от стареенето на меките тъкани се нарушава и овалът на лицето. За щастие, отлични резултати за неговото структуриране се постигат благодарение на трайните решения и цялостен подход на съвременната дерматология. Естетична процедура, като поставянето на филър в различни зони на лицето, по безоперативен начин подобрява всички видими признаци на стареене и коригира кожните несъвършенства.

Какви са предимствата на филърите?

Веществото, което основно се използва при инжектирането на филъри, е хиалуроновата киселина. Макар че тя поначало се съдържа в тялото ни и помага за естественото запазване на влагата в кожата, нейният синтез с възрастта намалява. Едновременно с това разграждането ѝ става по-бързо, кожата се обезводнява, губи своя тонус и като резултат се появяват първите бръчки.

 

С поставянето на хиалуронов филър гарантирано се постига уголемяване на устните, корекция на скули, попълване на назолабиални бръчки (от двете страни на устата), контуриране на лицето и справяне с редица други несъвършенства.

 

Като положителни резултати се наблюдават:

 

  • по-висока плътност;
  • еластична и хидратирана кожа;
  • изглаждане на бръчките;
  • подобряване вида на определени зони и др.

Широкият спектър от цели, с които могат да се поставят дермалните филъри, е причина те да се предлагат с различна концентрация на хиалуроновата киселина. Всяка кожа изисква индивидуален подход, затова клиники Derma-Act предлагат своите нови пакети за красота, сред които, след консултация с дерматолог, да изберете най-подходящия продукт.

Какви резултати ще постигнете със супер пакетите?

Saypha, Restylane и Juvederm са филъри, постигащи дълготрайни резултати за корекция на различни проблеми, структуриране и тонизиране на кожата.

Пакет Saypha – за изглаждане и възстановяване на обем

Продуктът на Saypha притежава висока плътност, хидратира кожата и ѝ придава еластичност. Използва се за третиране на по-дълбоки бръчки, за възстановяване на обем и за видима корекция на контура. Много ефикасно действа при моделиране на скули и като цялостен лицев лифтинг. Инжектирането му се извършва в средния дермален слой или в по-голяма дълбочина за максимален ефект.

Пакет Restylane – за подобрен контур и коригирани устни

В комбинация със скинбустер, продуктът Restylane постига изключително добри резултати - не само изглажда бръчките и подобрява контура, но и коригира устните. Със скинбустера Restylane лицето се подмладява, а кожата е дълбоко хидратирана и уплътнена.

 

Всички ефекти за предотвратяване признаците на преждевременно стареене и възвръщане на еластичността се постигат с помощта на хиалуроновата киселина, инжектирана в повърхностния кожен слой на лицето, околоочния контур, шията, деколтето и др.

Пакет Juvederm – за изглаждане и на най-видими бръчки

Съдържащата се в продуктите Juvederm хиалуронова киселина е от неживотински произход, а представлява нейни стерилни физиологични разтвори. Благодарение на биоразградимия инжекционен гел процедурите възстановят обема и изглаждат и най-забележимите бръчки.

 

Дали ще използвате филъри за устни, за коригиране на брадичка или за друга проблемна зона, новите пакети на Derma-Act ви предоставят отлична възможност да се разделите безболезнено и бързо с различни несъвършенства. Нашите висококачествени предложения не съдържат алергични съставки, а безупречното изпълнение на процедурите е гаранция, че изпитаният при инжектирането дискомфорт ще бъде минимален. В резултат ще получите гладка, сияйна и здрава кожа, както и заслужено добро самочувствие.

 

 

Коментари