Публикация

„ЛИНА” обявява Ден на отворените врати в новата си лаборатория в Central park Бургас

„ЛИНА” обявява Ден на отворените врати в новата си лаборатория в Central park Бургас

Как протича работният процес в една от най-модерните медицински лаборатории в Европа, управлявана от изкуствен интелект? Вижте това лично, като се включите в Деня на отворените врати в централата на „ЛИНА” на 28 юни (сряда) от 11:00 ч. до 13:00 ч. Лабораторията се намира в Central park, срещу плувен басейн „Парк Арена ОЗК” в ж.к. „Славейков”.

 

„Каним всички наши пациенти и приятели, за да им покажем пътя на пробата, както и да ги запознаем с лекарите, защото зад всеки резултат от „ЛИНА” стои лекар. С тази инициатива ще отбележим една година от откриването на новата ни централа, която издигна лабораторната диагностика на по-високо ниво”, споделят от екипа.

 

Всеки може да се включи в Деня на отворените врати, като за посетителите има изненада.

 

Лабораторният комплекс на „ЛИНА” е уникален както за страната, така и за Европа. Неговият технологичен потенциал е огромен, тъй като освен клиничната лаборатория, обединява и лабораториите по: микробиология, вирусология, генетика, имунология, трансфузионна хематология, паразитология и клинична патология. Лабораторията е официално акредитирана от Министерство на здравеопазването база за специализация и обучение на студенти по всички основни лабораторни специалности.

Коментари