Публикация

Д-р Анета Момчева е отличена за Лидер на мнение сред ендокринолозите

Д-р Анета Момчева е отличена за Лидер на мнение сред ендокринолозите

 

Д-р Анета Момчева спечели приза Ендокринолог- Лидер на мнение в CredoWeb за първата половина на 2023 г. Нейните мнения във виртуални активности ѝ носят общо 275 точки за импакт сред другите участници в професионалните и обществените виртуални събития. Като носител на отличието тя получава специален бадж, който ще се позиционира на профила ѝ в следващите 6 месеца. 

 

Нейни подгласници са д-р Емилия Енева с 232т., д-р Христо Чалъков с 230т. и д-р Веселка Генадиева с 168т. (Виж методологията)

 

 

Д-р Момчева е специалист по вътрешни болести и ендокринология, работела е като участъков лекар, ординатор в Ендокринологично отделение и общопрактикуващ лекар. Тя е бивш заместник-председател на БЛС, гр. Сливен. От 2001г. работи в индивидуална практика, а в момента е управител на Поликлиника Централ.

 

В интервю по повод връчване на отличието тя сподели:

  За мен CredoWeb е много полезна платформа и от сърце благодаря на всички, които се включват в нея. Тя ни дава възможност с лекота да достигаме до най- новата и интересна информация както в своята, така и в допирните до нея области. Но по-важното е, че тя ни дава шанса да обсъждаме, да общуваме помежду си, да се почувстваме едно цяло, въпреки различията във вижданията по решаване на проблемите."

 

Цялото интервю на д-р Момчева вижте >>>ТУК>>>

Коментари

Поздравлиния за високата и навременна оценка на умен и просветен специалист.

  Надявам се казаното да намери адресанта по-скоро, защото запуснатото още не е изпуснато.