Публикация

Маг.-фарм. Надежда Димитрова получи приза ФАРМАЦЕВТ ЛИДЕР НА МНЕНИЕ

Маг.-фарм. Надежда Димитрова получи приза ФАРМАЦЕВТ ЛИДЕР НА МНЕНИЕ

Маг.-фарм. Надежда Димитрова, фармацевт от Кресна,  бе удостоена с приза Фармацевт Лидер на мнение за 2022-2023 г.  Наградата е традиционна и бе обявена на тържествена церемония по време на XVI издание на Българските фармацевтични дни в k.k. Боровец.

 

Отличието е за:

 

  • Принос в развитието на дигиталното фармацевтично общество чрез поставени въпроси в професионални дискусии и уебинари, изразени мнения и коментари;
  • Лидерско присъствие и популярност на споделени виждания;
  • Заявена позиция във виртуалната група ФАРМАЦЕВТИТЕ ГОВОРЯТ в CredoWeb.

 

Надежда Димитрова собственик на малка аптека в Кресна. Завършила фармация през 2005 г. в Медицински Университет - София. Аптеката й отваря през 1991 г.  и е една от първите частни аптеки. Споделя, че е минала през всички етапи от развитието на аптечния бизнес у нас, а в момента основното предизвикателство е оцеляването в сложната конкурентна среда.

"Ние не можем не можем да си позволим да даваме отстъпки, да правим промоции и по този начин обезценяваме труда и образованието си", казва тя. 

 

В CredoWeb следя новости, слушам лекции, решавам тестове, събирам сертификати, защото е това е най-лесният начин за обогатяване - даже, когато си на работа. Доволна съм, защото откривам в платформата достоверно и научно обяснение от светила в професията си по всички въпроси който ме интересуват - каза Надежда Димитрова.

Разбира се, не мога да остана безразлична към темите, свързани с проблемите в нашата професия.  Въпреки тях пожелавам на всички колеги много здраве, успехи и повече оптимизъм и да намират време за себе си и близките хора."

 

Наградата  е таблет Lenovo M10 НD.

"CredoWeb традиционно поощрява дигиталната активност на фармацевтите и подкрепя усилията на Българския фармацевтичен съюз за повишаване на информираността, квалификацията на фармацевтите, предоставяйки онлайн достъп до водещи специалисти в различни научни направления - заяви Лиляна Филипова, мениджър стратегически проекти на CredoWeb. - Тази година това кореспондира изключително добре с мотото на фармацевтичния форум  - "Възможности за развитие".

Прикачени файлове

Diplom-CW-Nadezhda Dimitrova.pdf

Коментари

ЧЕСТИТО! УСПЕХИ!