Публикация

Инвитро център Токуда празнува своя 5-и рожден ден

Инвитро център Токуда празнува своя 5-и рожден ден

Инвитро център Токуда отбелязва 5 години от създаването си, изпълнени с много успехи и сбъднати мечти. За тези пет години центърът успя да се утвърди като един от водещите репродуктивни центрове в България, помагайки на стотици двойки да осъществят мечтата си за дете.

С голямо удоволствие екипът ще отпразнува рождения ден на 12 юли, сряда, от 15:00 часа

в центъра – с възнаграждаващи детски усмивки, щастливи родители и пациенти.

 

Рожденият ден на центъра е повод за радост и гордост за всички репродуктивни специалисти, които всеки ден дават надежда и шанс на много двойки да прегърнат своята рожба.


„Отбелязваме петия рожден ден на Инвитро център Токуда с гордост и удовлетворение от постигнатите резултати. За мен и целия екип от невероятни специалисти няма по-голямо вдъхновение и награда от радостта в очите на пациентите ни при положителния тест за бременност. За нас тези пет години са период на щастие, много сбъднати мечти и голямо израстване. Благодарим за доверието на всички пациенти. Пожелавам им винаги да вярват в мечтите си и никога да не се отказват, а на невероятния ми екип – да съхранят ентусиазма и упоритостта си“, каза д-р Мефтуне Шефкетова, ръководител на Инвитро център Токуда.

Грижата за пациентите и индивидуалният подход към всяка двойка са най-важни в работата на центъра през годините

Висококвалифицираните специалисти използват най-съвременните технологии, лаборатории и оборудване. Като част от многопрофилна болница центърът има мултидисциплинарната подкрепа от специалисти в почти всички направления на медицината от Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда.
Инвитро център Токуда има сключен договор с Центърa за асистирана репродукция (ЦАР) към Министерството на здравеопазването, който дава финансова възможност на повече семейства да осъществят мечтата си за дете. Инвитро центърът извършва дейности и процедури, финансирани и от общински фондове.
Със силна мотивация, всеотдайност и професионализъм Инвитро център Токуда ще продължи смело да допринася за своята кауза – повече двойки с репродуктивни проблеми да прегърнат своето мечтано бебе.

Коментари