Публикация

Покана и анонс за ендоваскуларния форум BEC2023 - теми, акценти

Проф. Иво Петров, доц. Васил Велчев, проф. Васил Червенков и доц. Зоран Станков с персонално обръщение изпращат покана за участие в тазгодишната Ендоваскуларна академия на BEC, която ще се проведе в София, България през септември 2023 г.

 

С помощта и подкрепата на WIST и ISEVS, събитието се превръща в най-важната местна ендоваскуларна среща за целия регион и е част от програмата на Регионалния филиал на ISEVS. Директорите на Конгреса ще бъдат едни от най-уважаваните ендоваскуларни специалисти в света.

 

Датите са 30 септември - 1 октомври 2023 г., а мястото - София. Конгресът е предназначен за широк спектър от специалности, занимаващи се със съдова и невроваскуларна патология - интервенционални кардиолози, ангиолози, интервенционални рентгенолози, невролози, неврохирурзи, специалисти по съдова медицина, сърдечни и съдови хирурзи, практикуващи медицински сестри, техници в катетерна лаборатория и други здравни специалисти с специален интерес в областта на интервенционалната и съдовата медицина, всички потенциално заинтересовани от модерни и актуални продукти, медицински изделия и оборудване.

 

Вижте ексклузивни анонси за BEC 2023 във видеото! 

 

Коментари