Публикация

Прегледи в Медицински център „Лозенец“

Прегледи в Медицински център „Лозенец“

Петима доказани специалисти ще преглеждат пациенти по НЗОК в Медицински център „Лозенец“ (ДКЦ), информират от здравното заведение.


Д-р Асен Тодоров, началник на Отделението по съдова хирургия, ще извършва прегледи в понеделник (от 15:00 до 17:00 ч.) и в четвъртък (от 15:00 до 17:30 часа в Кабинета по съдова хирургия, (№2), ет. 1. Д-р Тодоров e един от най-добрите специалисти в страната в областта на съдовата, онкосъдовата и ендуваскуларната хирургия.


Кардиологът д-р Петър Илиев от Клиниката по кардиология ще консултира пациенти в понеделник (от 12:00 до 15:00 часа) и в четвъртък (от 12:00 до 15:00 часа) в Кабинета по кардиология, ет. 2. Освен прегледите, д-р Илиев ще извършва холтермониторинг, ехокардиография, проверка на пейсмейкъри и други високоспециализирани медицински дейности в областта на кардиологията. Д-р Илиев има професионален интерес в областта на интервенционалната кардиология и ендоваскуларно лечение, кардиостимулацията и ехокардиографията.


Офталмологът д-р Иво Инджов ще преглежда пациенти всеки понеделник и сряда от 15:00 до 18:00 ч. в Отделението по очни болести – ет. 2. Д-р Инджов е началник на отделението и има интереси в областта на диагностиката и лечението на катаракта, глаукома и заболявания на ретината.


Консултациите при хирурга д-р Александра Димова ще се провеждат всеки петък от 14:00 до 16:30 ч. в Хирургичния кабинет, ет. 1. Д-р Димова е специалист-хирург с дългогодишен опит. Нейните интереси са в сферата на заболяванията на панкреаса (остър и хроничен панкреатит), рак на панкреаса, хранене след панкреатични операции, доброкачествени и злокачествени образувания на дебелото черво, както и жлъчно-каменна болест.


Специалистът по дерматология и венерология д-р Веселина Бельова ще консултира деца и възрастни с кожни заболявания от различно естество в Кабинета по кожни и венерически болести (№ 4), ет. 0, всеки понеделник от 14:00 до 16:30 ч. Професионалните ѝ интереси са в областта на клиничната и естетична дерматология и антиейджинг медицина.


Графикът на медицинските специалисти е обявен на сайта на Медицински център „Лозенец“.

Записването на часове

може да се осъществи чрез платформата superdoc.bg и на тел. 02 9607 682.

Коментари