Публикация

CredoWeb отличава 100-те най-активни лекари и фармацевти от началото на 2023 г.

CredoWeb отличава 100-те най-активни лекари и фармацевти от началото на 2023 г.

Специалистът по Обща медицина д-р Стоянка Миткова е лекарят, събрал най-много точки в кампанията на CredoWeb "Лекар/фармацевт, препоръчан от CredoWeb” от началото на 2023 г. Кампанията цели да отличи 100-те най-активни медицински специалисти в платформата. Това са най-упоритите и търсещи знание, посещавали модулите с публикации, дискусии, уебинари и обучения. Класацията е на базата на обективни дигитални критерии. 

 

Финалната класация ще бъде направена в края на декември 2023, така че има още шанс да попаднете в групата на първите 100! Отличените в края на годината ще получат специална грамота. По-долу може да видите списък на междинната класация към края на месец юни. 

 

 

Сред номинираните 100 медицински специалисти попадат 73 лекари и 27 фармацевти. Пълния списък можете да видите в прикачения файл.

Топ 3 лекари:

Топ 3 фармацевти:

Първенец по участия във виртуални дискусии е общопрактикуващият лекар от с. Капатово, Петрич, д-р Атанас Папинги, който се в включил в 22 от тях. Лидер в направените обучения е пом.- фармацевтът от Бургас Миглена Калиманова – 155. Медикът с най-много коментари, направени под публикациите в CredoWeb, е педиатърът д-р Людмила Костова от Враца, която е поставила и най-много харесвания под публикациите в платформата - 299. Най-много видеоматериали е гледал специалистът по ендокринология от София д-р Ирена Къцаркова – 83. Пулмологът от Пловдив д-р Румен Батакчев е прегледал най-много профили на свои колеги.  

Кампанията "Лекар/фармацевт, препоръчан от CredoWeb" ще продължи през цялата 2023 г.

За да поддържаме жив интереса на медицинските специалисти към съдържанието в платформата, подготвяме поредица от нови интересни публикации, обучения, презентации и видео материали. Ще продължим да ви изпращаме покани за интересни събития, дискусии и обучения. CredoWeb е единствената професионална медицинска платформа в България, която насочва съдържанието към потребителите си според тяхната специалност и интереси. 

 

Екипът на CredoWeb благодари на всички, които гледат видео и четат в платформата, коментират виртуалните събития и проверяват с тестове своето знание! 

 

Прикачени файлове

100.pdf

Коментари

лошото е че на моите въпроси не е отговорено