Публикация

Поемете уверени по пътя към родителството с нашите беседи (Програма за август)

Поемете уверени по пътя към родителството с нашите беседи (Програма за август)

Пътят към родителството е забележително пътуване, изпълнено с очакване, вълнение и несигурност. С наближаването на големия ден много бъдещи родители търсят насоки и знания, за да улеснят прехода си в тази нова фаза от живота. С безплатните беседи за бъдещи родители, които се водят от нашите опитни медицински специалисти, бъдещите майки и бащи могат да получат нужната информация и подкрепа, от които се нуждаят за плавен и уверен преход към родителството.

Беседите започват днес, 3 август, от 13:00 часа с разширена лекция по кърмене

по повод Световната седмица на кърменето, която отбелязваме всяка година от 1 до 7 август. В 14:00 часа програмата за деня продължава с още една беседа, посветена на етапите на раждането. 

 

Всички събития се провеждат в Аулата на етаж 9 на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда, като не е необходимо предварително записване.

 

По време на беседите нашите лектори ще обърнат внимание на

всички важни аспекти от проследяването на бременността, раждането, първите грижи за новороденото

кърменето, масажът и гимнастиката на бебетата. Също така как се променят партньорските отношения след появата на бебето и как успешно да изпълняваме родителската и съпружеската роля. 

 

По време на представянето на акушеро-гинекологичния и неонатологичен комплекс, което ще се проведе на 22 август от 13:00 часа, ще получите информация за нашите медицински грижи, услуги, условия и уникални предимства. Ще можете да зададете и всички ваши въпроси.

 

Вижте пълната програма за август:

 

Коментари