Публикация

Барби botox

Барби botox

Barbie Botox е комбинирана процедура, която цели изглаждане да дадена част от лицето или тялото с помощта на мускулен релаксант и допълнителен продукт, който да биоревитализира и „полира“ кожата. Първоначално се прави за издължаване на шията като се поставя малко количество токсин в трапецовидния мускул. В Хил клиник прилагаме техниката и в други зони.

 

Самата процедура отнема няколко минути и въпреки множеството убождания е напълно комфортна за пациента, тъй като предварително се поставя обезболяващ крем. „Кукленският“ Барби ефект, който се цели, е максимална гладкост на зоната, елиминиране на дефектите и свежа, здрава, млада кожа.

 

Уникалната Barbie комбинация, която д-р Валянова използва е за изглаждане на шията и деколтето, където при дами с по-голям бюст се наблюдава ранна поява на бръчки между гърдите. Разбира се терапията подмладява и помага при дехидратирана и уморена кожа след плаж, възрастови изменения или просто следите, които остава по тялото ни силата на гравитацията. Ползва се техника „игла и канюла“ за въвеждане на колагеностимулатора Jalupro Syper Hydro в дълбочина за врязаните линии и Jalutox на папули съвсем повърхностно за фините бръчици. Хиалуроновата киселина, аминокиселините и мускулният релаксант действат едновременно за наистина дълбок ревитализиращ ефект, за усилена колагенеза и дълготрайно подобрение на зоната.

 

Стойността на трите продукта е 950 лв, а час за консултация или процедура лесно може да запазите на тел. 02 439 3131

Коментари