Публикация

Безплатни прегледи за деца в „Софиямед“ под мотото „Пазим Живота!“

Безплатни прегледи за деца в „Софиямед“ под мотото „Пазим Живота!“

„Пазим Живота!“. Под това мото ще премине традиционната кампания от безплатни прегледи за деца и ученици, която медицински комплекс „Софиямед“ организира всяка година по случай старта на новата учебна година.

Всяко дете, преминало през безплатен преглед, ще получи подаръци, а сред тях и един по-специален

- светлоoтразително мече с логото на медицинския комплекс и образователна брошура за безопасно движение на пътя.


„Освен здравна профилактика, в медицински комплекс „Софиямед“ осъществяваме и лечение на деца от 0 до 18 г. в доболничната и болнична помощ. Тази година освен безплатен профилактичен преглед и много подаръци от нашите партньори, с които реализираме кампанията „Бъдете здрави“ повече от 10 години, решихме да подарим на децата и малък подарък с послание. Както родителите и ние, лекарите, пазим живота на децата, така нека и шофьорите да бъдат внимателни и да им дават предимство на пътя. Затова се надяваме да спомогне светлоотразителния ни подарък-мече, удобно за закачане на детската или ученическа раница, или на дрехата, което, освен забавен, е и необходим аксесоар и символ, спомагащ за отличаването на детето при пресичане на пътя. Нещо изключително важно особено в навечерието на есенния сезон, който е съпътстван от намалена видимост за водачите на МПС. Всяко дете ще получи и образователни дипляни и брошури за безопасно движение на пътя, осигурени от Съвета по безопасност на движението на децата в София към Столичната община“, коментира екипът на медицински комплекс „Софиямед“.

Необходимо е предварително записване

Тази година в безплатната кампания на „Софиямед“ ще преглеждат специалисти по обща педиатрия в ДКЦ „Софиямед“ - Люлин и по детска ортопедия, ушно-носно-гърлени болести и обща педиатрия и неонатология в ДКЦ „Софиямед“ БЛОК1, по предварително обявен график.


Прегледите с акцент на профилактика на децата в предучилищна и училищна възраст ще се проведат с предварително записване на тел. 02 4650000 - за БЛОК1 и 02 4650003 - за Люлин или през платформата Superdoc.bg: https://superdoc.bg/lekar/bezplatni-pregledi-15-septemvri-sofiamed

Коментари