Публикация

Напусна ни д-р Йосиф Димитров

Напусна ни д-р Йосиф Димитров

С огромна болка ви съобщаваме, че след кратко боледуване, на 7-ми септември, ни напусна д-р Йосиф Димитров. Лекарят с голямо сърце и човек с широка усмивка си отиде от този свят на 70-годишна възраст и остави трайна следа както в медицинската наука, така и в сърцата на хиляди семейства и деца.

Д-р Йосиф Димитров е роден в гр. Гоцев Делчев

През 1976 година завършва медицина в Първи Санктпетербургски медицински университет, а през 1982 година придобива и специалност по акушерство и гинекология.


Участва в екипа, подпомогнал зачеването на първите бебета инвитро в България

Д-р Димитров беше част от редица международни дружества и асоциации

чест лектор и модератор на различни научни форуми, бивш председател (2010-2012 г.) на Българската асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве. Носител на редица награди и отличия, сред които „Лекарите, на които вярваме“, активен участник в кампании, посветени на репродуктивното здраве.

Повече от 25 години д-р Йосиф Димитров ръководи собствен инвитро център

специализиран в лечението на всички форми женски и мъжки инфертилитет. Благодарение на усилията му хиляди семейства в България са щастливи родители.

 

Поклон пред всеотдайно и с достойнство изпълнения професионален и морален дълг.


Опелото ще се състои на 12.09.2023, вторник, от 12:30 часа в Православен гробищен парк „Св. Архангел Михаил“, квартал Бояна, ул. „Бояна парк“ 4, София.


Светла му памет!

 

Коментари

Съболезнования!

Поклон!