Публикация

Национална научно-практическа конференция по обща медицина (ПРОГРАМА)

Национална научно-практическа конференция по обща медицина (ПРОГРАМА)

14-ата традиционна годишна Национална научнопрактическа конференция по обща медицина ще се проведе в периода 5 – 7 октомври 2023 г. в к.к. Албена, в хотели „Маритим Парадайс Блу“ и „Фламинго Гранд“.


Това събитие дава възможност изтъкнати професионалисти с дългогодишен опит в различни области да споделят своят ценен опит и познания.

Научната програма ще бъде динамична, интересна и наситена с много практическа информация

която включва актуални лекции, осигурени от НСОПЛБ, фирмени презентации и видеообучения, информират от Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България (НСОПЛБ).

 

Лекциите, осигурени от НСОПЛБ, както и фирмените презентации ще се проведат в дните петък и събота в 3 зали в паралел, а изложбените щандове ще бъдат разположени около лекционните зали на двата хотела „Маритим Парадайс Блу“ и „Фламинго Гранд“.


„Конференцията доказва, че когато опитът между всички нас е споделен, резултатите и успехите са все по-големи.

Събитието ще се проведе присъствено

Екипът на НСОПЛБ ще следи за провеждането му в безопасна среда и при спазване на всички противоепидемични мерки.

 

Вярваме, че както винаги ще заявите Вашата съпричастност към философията на Общата медицина и нейното практикуване, както и към усилията, които екипът на НСОПЛБ полага за утвърждаване и развитие на нашата специалност.


Надяваме се на вашата традиционно участие и вярваме, че за поредна година срещата ни ще бъде ползотворна и незабравима“, посочва доц. д-р Любомир Киров, дм, председател на сдружението.


Програмата на конференция можете да видите тук!

Коментари