Публикация

Единствен по рода си медико-възстановителен център среща спорта със здравето по изискан начин

Единствен по рода си медико-възстановителен център среща спорта със здравето по изискан начин

 ICON GYM Health & Care - мисията да бъдем здрави отвътре и отвън

Да бъдеш здрав и във форма е мисия, която обикновено всеки си поставя, но доста хора се отказват да реализират.  Защото когато говорим за здравословна форма и постигане на личните цели в здравен план, обикновено свързваме процеса с дълго обикаляне по кабинети, срещи с различни специалисти на различни места, проточени във времето и отнемащи ни голям личен ресурс. Всъщност –

здравословното влизане във форма е мисия възможна

и тя стои в основата на концепцията на ICON GYM Health & Care – медико-възстановителен център от модерен тип, съчетаващ всички компоненти на правилното и успешно възстановяване.  

 

Индивидуален подход към всеки един, към неговите нужди, здравен статус и лични цели – това се реализира с експертното участие на водещи медицински специалисти. Всеки, който посети центъра попада в среда, в която експерти разглеждат и прецизно оценяват здравословното му състояние, за да може да бъде изготвена

точната и здравословна и спортна програма с дълготраен ефект,

която ще възстанови организма, ще укрепи здравето, ще стабилизира органите и системите. Такъв подход работи не просто за частично и временно облекчение, а в полза на дългосрочно и устойчиво състояние. Здраве отвътре, което ще личи отвън.

Влизането във форма се случва под наблюдение на висококвалифицирани специалисти, като терапевтичният, хранителен и тренировъчен режим са съобразени с конкретния човек и неговите нужди.

Персонализираният подход е залог за постигане на заложените цели

 

Искаме да свалим натрупани излишни килограми, да стегнем тялото или да се възстановим от тежка операция, да овладеем хронично заболяване или превантивно да укрепим здравето - всяка една цел е постижима под наблюдение на високоекспертния екип, с който центърът разполага.

Идеолозите на концепцията ICON GYM Health & Care са създали едно

професионално и изискано пространство, в което на първо място са поставени здравето и комфортът на посетителите.

Центърът е по-скоро клуб на хора-единомишленици, които ценят своето здраве и искат да постигнат най-доброто за тялото и духа, за вътрешната си и външна визия, доверявайки се на експертите.

 

Безспорно, когато говорим за здраве и спорт, първото нещо, за което се грижим, е сърцето. Сърцето е органът, без който животът е немислим и всяка цел, която сме си поставили, не може да бъде изпълнена, ако първо не отделим внимание на кардиологичния статус.

 

Доц. Светлин Цонев е кардиолог, чиято висока експертиза посреща посетителите на центъра. Кабинетът му в центъра е оборудван с най-модерна апаратура, с помощта на която доц. Цонев извършва прецизна диагностика. При нужда насочва към допълнителни изследвания и консултации, за да може да бъде съставена най-добрата програма. В центъра може да направите медицинска консултация, дори все още да не сте взели решение да спортувате, а искате да получите високомедицинско обслужване и персонализирано отношение. Това е и единственият спортен център, който разполага с дефибрилатор, изтъкна доц. Цонев.

 

Освен специалист-кардиолог,  ICON GYM Health & Care ще предостави на своите посетители

възможност да се консултират с лекари, специалисти

по ендокринология, диетология, алергология - хабилитирани лица, водещи имена в областта си.

 

Екипът от висококвалифицирани лекари в центъра са все водещи имена в областта си.  На разположение са още елитни рехабилитатори и фитнес инструктори.

Кабинетите за рехабилитация и масажи и интравенозни инфлузии завършват възстановителния цикъл.

 

Фитнес центърът и оборудван с уреди от най-висока класа и е организиран така, че посетителите му да се чувстват комфортно. Изключително важен фокус е поставен върху тяхното удобство и тренировки в спокойна, красива и елегантна атмосфера.  

 

 

На 20 октомври 2023 г, петък, е официалното откриване на центъра, на което ще можете да се запознаете на място с изключителните възможности, които ICON GYM Health & Care предоставя: Не просто за поддържане на спортна форма, а за поддържане и постигане на комплексна  здравословна форма под наблюдението на експерти, в елегантна и комфортна среда с висококачество на предоставяните услуги.

 

Автор Албена Хюбнер

Коментари