Публикация

ICON GYM Health & Care - да влезем във форма по здравословен начин

ICON GYM Health & Care - да влезем във форма по здравословен начин

Единствен по рода си медико-възстановителен спортен център официално отвори врати в София

Индивидуалният подход и холистичната грижа стоят в основата на спортния център, който вече работи в полза на хората. 

Всеки един, който желае да подобри своето здраве, да възстанови тялото си и да получи желаната форма, ще намери точното място с точния екип от специалисти в ICON GYM Health & Care.

Концепцията е проста и базирана на комплексния експертен подход към здравето, защото здравето и добрата форма неизменно вървят в комплект.

"Идеята на центъра е да поставим здравето в професионални ръце. Когато решите да спортувате, да се погрижите за себе си, да извайвате тела, най-важното е да бъдете добре оценени - до каква степен сте здрави, до каква степен добре се профилактирате, до каква степен и с колко можете да започнете своето натоварване.  "

каза на откриването доц. Светлин Цонев, кардиолог и ангиолог, който е и един от основните съмишленици на идеята. Той поясни:

"Всеки човек, който дойде при нас, ще бъде оценен от сърдечно-съдов специалист - разполагаме с добре оборудван кардиологичен кабинет с апаратура от най-висок клас, включително апарат за установяване проводимостта на съдовете. След това експертен екип от специалисти - диетолог, ендокринолог, физиотерапевт и фитнес инструктур ще съставят най-подходящата програма".

Експерт специалисти оценяват здравния статус на желаещия да тренира. Запознават се с неговите цели, с наличието или липсата на хронични заболявания, със състоянието му  и изготвят персонализирана възстановителна програма. Тази програма е изцяло съобразена с мнението на медицинския екип в центъра и с това, което клиентът иска да постигне.

 ICON GYM Health & Care е подходящото място за хора, които:

  • искат да се възстановят след прекарано заболяване
  • претърпяли са травма или оперативна интервенция
  • имат хронично заболяване, което искат да държат под контрол
  • целят да свалят излишните килограми и да подобрят метаболизма, да регулират кръвната захар
  • искат да се погрижат за здравето на сърцето
  • желаят тялото им да бъде здраво и да изглежда добре
  • предпочитат да спортуват на място, което им предлага уют, луксозен комфорт и спокойствие
  • имат притеснение, че сами няма да се справят с влизането във форма
  • доверяват се на експертите

 

Медико-възстановителният спортен център ICON GYM Health & Care предлага експертна медицинска оценка от модещи в областта си специалисти - кардиолог, ендокринолог, алерголог, анестезиолог, физиотерапевт и тренировки под медицински контрол и специализирана грижа. В спортния център освен на уреди от най-висок клас, ще намерите зони за релакс и пълно физическо и емоционално възстановяване. Атмосферата е изискана, елегантна и спокойна. Луксът е точно този, който всеки заслужава. След пълноценна тренировка в баните на ICON GYM можете да поглезите сетивата си с бутикови, изцяло натурални продукти.

ICON GYM Health & Care и екипът от професионалисти ви очакват:

Повече информация можете да получите на тел.:  0884 66 3333 

 

В комплекса ще можете да се възползвате от: фитнес център и индивидуални тренировки с професионален екип от инструктори; рехабилитация и масажи
интравенозни инфлузии; кардиология; ендокринология; диетолог.

 

Коментари