Публикация

Карбонов пилинг от Derma-Act – ефективно решение на пигментация и акне

Карбонов пилинг от Derma-Act – ефективно решение на пигментация и акне

Кожните проблеми може и да не са онези, които получават най-голямо внимание сред широката общественост, но определено са нещо, което притеснява огромен брой хора по цял свят. Особено валидно е това за пигментацията и акнето, които засягат мнозина сред нас и водят до неудовлетворение от външния вид, ниско самочувствие и други психични неудобства. Но все повече и повече иновативни и съвременни технологии навлизат в широка употреба и на редица от тези проблеми вече има решение. Едно такова – карбонов пилинг – предоставя ефективно решение за акнето и пигментацията.

Какво е карбонов пилинг?

Лазерен карбонов пилинг представлява неинвазивна процедура, при която се използват активен карбон и лазерна технология. Самата процедура е безболезнена и силно ефикасна. Извършва се чрез прилагане върху лицето на слой течен карбон. Идеята при това действие е неговите активни съставки да проникнат в дълбочина в порите. В последствие лазерният лъч се насочва към същата област на тялото и разбива карбона на фини частици.

 

Цялостният резултат от тези действия е премахване на замърсявания, пигментация и мъртви клетки. Осъществява се отлично почистване на кожата. Стимулира се продукцията на колаген и еластин. Благодарение на това ще забележите изсветляване на кожата и по-стегната и сияйна визия. Подобрява се еластичността и цялостната естетика на кожата.

Какви са ефектите на карбоновия пилинг? 

Карбоновият пилинг осъществява множество ползотворни ефекти върху кожата. На първо място, той изсветлява кожата и премахва неприятната пигментация, която е възникнала като резултат от въздействието ви с външната среда. Освен това минимизират порите, което видимо прави кожата по-млада. Още един ефект в същия тон е и намаляването на фините линии и бръчки. Допълнително, съдейства за намаляване на акнето и потенциално останали от него белези. Не на последно място, подобряват еластичността на кожата и цялостната ѝ текстура.

 

В допълнение към отличните свойства на карбона, самите лазерни лъчи също осъществяват множество активизиращи действия. Те съдействат за продукция на повече колаген и еластин. В същото време, обаче, имат бактерициден ефект – тоест, убиват бактериите, живеещи по кожата и в порите. Съответно, тази процедура дава страхотни резултати при хора, страдащи от акне, което е с бактериален произход. Така възпалението се намалява, пъпките – също, а кожата става по-чиста и здрава.

 

Лазерният карбонов пилинг е подходящ и, като цяло, за хора с мазна кожа. Той помага за:

  • Почистването,
  • Освежаването
  • и елиминирането на потенциални здравословни кожни проблеми.

Предимства

 

  • Почти безболезнен
  • Бърз ефект
  • Дълготрайно действие
  • Липса на възстановителен период

Тази процедура има множество предимства, като едно от тях е липсата на период на възстановяване. Тоест, веднага след нея можете да възобновите нормалните си дейности. Освен това е кратка – до около половин час. Резултатите са бързи и ще ги забележите още след първата процедура, а самата тя е почти безболезнена.

Карбоновият пилинг на Derma-Act

Специалистите в Derma-Act разполагат с някои от най-добрите условия, технологии и умения за работа с лазерен карбонов пилинг. Те се грижат всеки клиент да остане доволен, здрав и да получи отлични резултати от всяка процедура, като дават и съвети за грижа и поддържане на обновеното кожно състояние и след пилинга.

 

 

Коментари