Публикация

Доц. Антоанета Гатева с награда за принос в научноизследователската дейност на МУ – София

Доц. Антоанета Гатева с награда за принос в научноизследователската дейност на МУ – София

В чест на Деня на народните будители, на тържествена церемония днес бяха връчени наградните знаци „SIGNUM LAUDIS PRO SCIENTIAE MERITIS” за най-успешна научна разработка, финансирана от Медицински университет – София чрез конкурсите „Грант ’2020” и „Грант ’2021”, и грамоти за най-успешна научна разработка чрез конкурсите „Млад изследовател’2020” и „Млад изследовател’ 2021”.


В областта МЕДИЦИНА, МЕДИКО-КЛИНИЧНА научна област на проекта, от конкурс „ГРАНТ-2020”, плакет, сертификат и парична награда от 2000 лв. получи колективът с ръководител доц. д-р Антоанета Гатева, дм, Медицински факултет, Катедра по вътрешни болести.


Процедурата по оценяване за връчване на награди „SIGNUM LAUDIS PRO SCIENTIAE MERITIS”, номинирането и излъчването на призьорите се осъществява въз основа на критериите за оценка на Съвета по медицинска наука.

Медицински университет – София за втори път отличава доц. Гатева в рамките на годината

На 7 април, в Международния ден на здравето и Празника на научноизследователската и преподавателска дейност, ръководството на учебното заведение я удостои с награден знак „ПАНАЦЕЯ“/„PANACEA” за значими постижения в преподавателската, научната, и експертна дейности през изминалата 2022 г.

 

Екипът на УМБАЛ „Александровска“ се гордее искрено с постиженията на доц. Гатева. Желаем ѝ здраве и още много успехи в многоспектърната ѝ лечебно-диагностична, образователна и научноизследователска дейност!

 

Коментари