Публикация

16-годишният Дани се нуждае от помощ! Да помогнем!

16-годишният Дани се нуждае от помощ! Да помогнем!

Мили хора, помогнете ни!


Аз, като майка, моля, да ми помогнете, за да се справим с лечението на моя син Данаил!


Всичките мечти и надежди са за децата ни. Правим планове, подкрепяме ги, смеем се и плачем с тях. Страховете, надеждите, животът ни е в тях!


Днес имам само една мечта – детето ни да оздравее, една надежда – вашите добри сърца да направят това възможно!”.


Това пише майката на 16-годишното момче Мая Григорова.


Наскоро Дани е диагностициран с агресивна високостепенна хондробластик остеосаркома - бързоразвиващ се рак на раменната кост и трябва да започне спешна терапия в Англия.


Сумата за лечението му обаче е непосилна за семейството му.


Публикуваме апела на майката без редакторска намеса:

 

„Моля Ви, спешно помогнете за лечението на Дани!


Мили хора, помогнете ни!


Аз, като майка, моля, да ми помогнете, за да се справим с лечението на моя син Данаил!
Всичките мечти и надежди са за децата ни. Правим планове, подкрепяме ги, смеем се и плачем с тях. Страховете, надеждите, животът ни е в тях!


Днес имам само една мечта – детето ни да оздравее, една надежда – вашите добри сърца да направят това възможно!


Преди един месец синът ни Дани, който е само на 16 години, беше диагностициран с агресивна високостепенна хондробластик остеосаркома, бързоразвиващ се рак на раменната кост с размери 15 см/ 8 см/ 7 см. Този вид тумор е много агресивен и бързо дава разсейки в белите дробове.


Отидохме на преглед, защото детето ни имаше болки в рамото, а чухме най-страшната присъда. Светът ни се преобърна, не вярвахме, че това се случва на нас, че ние сме този 1 на 2 000 000 случаи. Това беше по-кошмарно от всичките ми майчини страхове.


След първоначалния ужас, дойдоха сълзите. Плаках, плаках много, сякаш потокът от очите ми щеше да отнесе този кошмар.


Със съпруга ми, Калин, минахме през много етапи – сълзи, болка, страх, гняв,……., но осъзнахме, че няма време за това! Времето може да бъде най-големият приятел, но и най-големият враг! Имаме срещу себе си един коварен и бърз противник, който всяка минута отнема частица от живота на Дани, нашето скъпоценно дете, и трябва да сме по-бързи и по-силни от него!


След биопсията туморът се активизира, рамото вече е тройно, а болките много силни. Туморът е много рядък тип, бързо развиващ се, труден за терапия, бързо прави метастази, особено в белия дроб и често се възвръща, поради това за лечението му се разчита на опит в чужбина.


Спешно до дни трябва да заминем за болница в Англия, където имат готовност веднага да го приемат и да започнем индивидуално лечение.


Молим ви от сърце, подайте ни ръка в този тежък за семейството ни момент! Подкрепете ни в трудната битка за живота на нашето дете – Дани, защото Бог помага чрез хората! Вярваме, че с вашата помощ – изцелението му е възможно!


Бог да благослови и изцели Дани! Подкрепяме ви в молитва!“.


Всеки, който иска да помогне, може да го направи ТУК!


Може да дарите средства и на:
IBAN BG93
UNCR70001522109495
Мая Григорова

Коментари