Публикация

Най-подходящият подарък според зодията

Въпреки че коледните и новогодишните празниците отминаха, поводи за подаръци винаги има. А въпросът как да зарадваме близък човек често ни причинява сериозни терзания.


За щастие съвременните технологии предлагат добър и разнообразен избор. Но за да сме сигурни, че ще се спрем на най-точния подарък, не е зле да се съобразим с хороскопа. Не всичко може лесно да се намери по нашите магазини, но поне ще се ориентирате накъде да се насочите.

Овен
Представителите на този знак се отличават с праволинейност и инициативност. Овните са първопроходци, които водят другите след себе си. Те са лидери сред потребителите в своята социална среда и са основен източник на информация за новите технологични продукти. Овните са и много практични. Те откровено ще се зарадват на прахосмукачка робот като Samsung NaviBot. Тя е нова, интересна, оригинална и изключително практична.

Телец
Подаръците за тази зодия трябва да са тежки, солидни и истински. При това е желателно да се избегнат прекалено оригинални вещи. Колкото подаръкът е по-скъп, толкова по-добре. Тези изисквания идеално покрива технологичното чудо ноутбук. Моделът Sony VAIO VPC-Z13Z9R ще зарадва всеки Телец.

Близнаци
Хората, родени под този знак, са много дружелюбни и умни. Те предпочитат последните писъци и в технологичната мода. Например ноутбукът Toshiba Libretto с два сензорни екрана ще задоволи претенциите им. Проблемът е, че компютърната новост е пусната от компанията в ограничено количество, така че ще трябва да се въоръжим с време и търпение.

Рак
Раците предпочитат стабилността и безопасността. В името на това те могат да извършат чудеса. Освен това родените под този знак са идеални пазители на тайни и много ценят семейните традиции. Външният харддиск с висока памет Seagate GoFlex Desk като че ли е създаден за тях. Там Раците ще могат да съхранят хиляди снимки от семейни тържества, а и ще имат възможност да запазят тайните си.

Лъв
Представителите на тази зодия обичат да са в центъра на вниманието и често стават отлични ръководители. За да привличат интереса към себе си, без да стават за смях, подарете им смартфона Google Nexus S. Той се появи наскоро, така че ще осигури жадуваното от Лъвовете внимание.

Дева
Това са умни, старателни и практични хора. Те ненавиждат небрежността и с това усложняват живота на близките си, когато избират подарък за тях. На точните и взискателни Деви идеално подхожда ноутбукът Apple MacBook Air от последно поколение. Компютърното устройство ще ги зарадва и най-важното – при него няма никаква небрежност при проектирането, изработката и даже опаковката.

Везни
Везните са индивидуалисти, притежаващи висок интелект, стремящи се винаги към нови знания. Това са творци, на които не им е чуждо никое изкуство. Затова, без да се колебаете, можете да им подарите видеокамера Panasonic HDC-SDT750 в комплект с 3D-обектив Leica Dicomar. Като нищо ще се окаже, че вашият близък притежава таланта на Джеймс Камерън.

Скорпион
Хората от тази зодия са ярки емоционални натури. Те ненавиждат лъжците и никога не забравят за оказаната им помощ. Скорпионите са храбри воини, които могат да издържат всяко изпитание. На тях им се полага защитеният мобилен телефон Nokia 3720. Той е изработен от яки материали и напълно съответства на стандарта IP-54, т.е. не се плаши нито от пясъчна буря, нито от височини, нито от вода. Издържа и на вибрации.

Стрелец
Това са честни и откровени хора, които винаги са изпълнени с чувство за отговорност. Те обожават многофункционалните подаръци. Стрелците по-малко ги вълнува външният вид, габаритите и други подобни характеристики. Главното е неограничени възможности за използване.  Затова най-добрият подарък за тях е натъпкан с екстри смартфон. Точно такъв е HTC Desire HD, работещ с Android 2.2.

Козирог
Козирозите се смятат за най-акуратните и надеждни хора. Те са методични и са готови да се заемат даже с най-тежката работа. Представителите на тази зодия уважават властта и често можем да ги срещнем сред политиците. Козирозите зачитат традициите, затова идеалният подарък за тях е Nokia N8. От една страна, това е модерен мобилен телефон, а от друга – класическа Nokia с традиционната операционна система Symbian.

Водолей
Това са оригинални, самодоволни, независими и ексцентрични натури. С тях нещата са прости – трябва им устройство, което да ги отличава от тълпата. Това може да бъде ноутбукът ASUS U43F. Корпусът на компютъра частично е изработен от истински бамбук, което е доста оригинално.

Риби
Рибите са меломани. Те предпочитат великите произведения на известни музиканти. Затова най-добрият подарък за тях може да бъде плеър като iPod touch. Той не само ще зарадва Рибите със звука си, но ще разреши и други техни проблеми. Родените под този зодиакален знак са разсеяни натури, а в iPod touch има много добър календар, система за напомняне и отлични възможности да си правиш записки.

Коментари