Публикация

Диета със ... секс

Представете си да правите често секс, за да отслабнете. Звучи ли ви твърде невероятно, за да е истина? Извлечете от удоволствието и ползи за талията си.


Има някои недостатъци, но в крайна сметка секс диетата извайва фигурата, разкрасява  кожата и косата заради всичките ендорфини, които бушуват в организма.

Привлекателна и за двата пола, но може би по различни причини, тази диета предвижда редовни сексуални отношения, за да се премахнат нежеланите килограми. Под редовни имаме предвид много.

Вие трябва да правите секс с партньора си поне 3-5 пъти през седмицата и най-малко веднъж (или повече) през уикенда. Доказано е, че тези, които имат голяма сексуална активност, получават своите предимства - като здраво сърце, здрава имунна система, по-малко депресивни състояния и загуба на тегло.

Плюсове
- Събуждане на сексуалния живот
- Отслабване
- Поддържане на здравето на сърцето
- Спиране на броенето на калории

Минуси
- Някои хранителни ограничения

Наслаждавайте се на храната си, както ще се радвате и на физическата част от тази диета. Храните трябва да се ядат в спокойна и уютна атмосфера, дъвчете бавно и облизвайте устните си след всяка хапка.

Контролът върху порциите също е важен - не бихте искали да прекалявате. По-скоро взимайте достатъчно от всяко ядене, за да задоволите апетита си.

Придружаващата диета е с ниско съдържание на мазнини и богата на фибри. Хлябът и тестените изделия са единствените ограничени храни, всичко останало може да се консумира с мярка. Изберете нискомаслени  млечни продукти, пълнозърнести храни, десерти без захар, пресни билки и подправки, морски дарове, плодове и зеленчуци.

Черният шоколад и виното със сигурност са разрешени - афродизиаци, които ще подпомогнат физическите упражнения в спалнята.

Коментари