Публикация

Какво ни чака в Годината на Заека?

Пухкавото зайче смени свирепия тигър. Дългоушко ще властва до 22 януари догодина и ще ни донесе мир, спокойствие и любов.


Китайската Нова година идва с първото новолуние във Водолей, защото е съобразена с лунния календар.

Легендата гласи, че Буда решил да събере по един представител от всеки животински вид и да повери на всеки специална мисия. На поканата се отзовали 12 животинки и затова всяка година е наречена на едно от тях.
Под знака на Заека са всички, родени през годините 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999.

Тази ще е годината на Белия Метален Заек. Той изобщо не обича усложненията, не взима решения, ако предварително не е обмислил всички възможности.
Заекът е късметлия, умее да управлява финансите си и сделките му винаги са печеливши. Живее спокойно и знае как да се измъква от неприятности.

Дългоушко не е импулсивен и не търси авантюри. Предпочита спокойното ежедневие и всичко да върви по план. Домошар е и предпочита удобния диван пред светския живот.
Заекът е талантлив, честолюбив, скромен, изтънчен, сладкодумен събеседник. Но може и да бъде потаен, педантичен, високомерен и самодоволен.
Зайците са много сексуални, но лудуват само на младини. Намерят ли партньора си в живота, му се отдават завинаги.

Под знака на Заека са родени Конфуций, Алберт Айнщайн, Луис Карол, Едит Пиаф, Стинг, Тина Търнър, Гари Каспаров, Дейвид Бекъм, Тайгър Уудс. Зайци са цяла плеяда холивудски звезди - Анджелина Джоли, Брад Пит, Джони Деп, Дрю Баримор, Кейт Уинслет. В тази годината са родени обаче и хора като Сталин и Кастро...

Спокойна и стабилна ще е 2011-а според вярванията на Изток. Белият заек е нежно животинче, на което е чужда агресията. Способността му да планира прави живота спокоен и предвидим. Предполага се, че светът няма да се тресе от войни, преврати, демонстрации... Дипломацията и разумните постъпки ще властват през годината.

Ще успяват тези, които първо обмислят всичко внимателно и след това действат. Според източните вярвания годината изобщо не е добра за авантюристи и мошеници.
Заекът е умен и талантлив, ще покровителства хората на науката и изкуството.
Според хороскопа през тази година би трябвало да печелим по-лесно пари въпреки финансовата криза. Годината е благоприятна за сключване на сделки и нови вложения, но плановете трябва да се пазят в тайна.

Заекът е предан и романтичен, затова тази година е подходяща за сключване на брак. Животинката е символ на плодовитост и лесно зачатие.
Тъй като Заекът цени уюта в дома си, може би ви трябва ремонт и нови мебели.
Това е открит знак и през тази година ви очакват много познанства.

Родените в годината на Заека ще имат страхотни успехи във всичко, а в семейството им ще цари щастие и уют. Плъхът ще има шансове както в кариерата, така и в личния живот, но само ако избягва конфликтите. За Воловете се предрича безгрижие, успехи и почивки, при Тигрите – по-малко ядове и никакви конкуренти. За Драконите - спокойна и щедра година, трудът им ще бъде оценен. Змията много ще работи, но и много ще печели.

Професионални промени за Конете, бурни чувства за Козите, спокойствие за Маймуните и Кучетата. Завидни печалби се очертават за Петлите и Прасетата.

През тази година заложете на белия цвят, за да привличате късмета. Енергия и тонус ще ви дават бижутата от злато и сребро. Не обличайте кожени дрехи и тигрови шарки. Хубаво е в дома и на работното място да имате някакво зайче, за да ви върви.

След свирепата тигрова година ни чака заешко безгрижие според мъдреците на Изтока.

Коментари