Публикация

Не ви върви в любовта? Използвайте интуицията си

Не ви върви в любовта? Вероятно не я търсите на правилните места или интуицията ви изневерява.


Специалистите твърдят, че проблемът в намирането на подходящия партньор се корени в игнорирането на човешките инстинкти.

Съвременният човек е обърнал гръб на вътрешния си глас и се съобразява с обществото, което му причинява доста разочарования в романтичната сфера.

Ако искате да срещнете истинската си любов, то трябва да се вслушате в шестото си чувство.

Знаете ли, че можете да четете мисли? Интуицията създава моментална преценка за даден човек. Появява се усещането, че той е добър или лош, подходящ или не.  

Повечето жени разбират, че партньорът ги лъже, дори когато всички външни признаци сочат обратното. Проблемът се появява, когато решим да игнорираме тези чувства.

Някои жени с разбити сърца казват – „Усещах, че нещо не е наред, но се надявах да съм сгрешила”.

Всекидневните проблеми заглушават интуицията, което води до взимането на грешни решения, особено когато става въпрос за връзки.

Ако искате да прочистите ума си и да изострите вътрешните си инстинкти, си отделете по половин час на ден, за да се отърсите от всичките дреболии, които ви занимават – изключете радиото, телевизора, компютъра, телефона, и останете насаме със себе си.

Ето и 7-те правила за активиране на интуицията:

Вярвайте в себе си
Моментът, в който започнете да се съмнявате в себе си, интуицията ви спира да разговаря с вас.

Релаксирайте
Умът трябва да бъде спокоен, за да възприема правилната енергия.

Вслушвайте се в сънищата си
Интуитивните мисли често идват при нас в сънищата. Когато се събудите, запишете колкото може повече подробности. Това ще ви помогне да разчетете по-ясно съобщенията, които ви изпраща подсъзнанието.

Забелязвайте съвпаденията
Ако се сблъскате със стар приятел, поддържайте връзка. Вселената се опитва да ви изпрати послание - нека интуицията да ви води.

Не се пренебрегвайте чувствата си
Не се опитвайте да потискате негативните чувства с шоколадово блокче. Вместо лека закуска, за да се почувствате по-добре, се справете с това, което ви прави нещастни.

Обръщайте внимание на тялото си
Колко често сте чували хората да казват: „Лошо ми става от този човек!” Отделете време да чуете това, което тялото ви казва.

Практика
Никой не взима успешно изпит, ако не е учил. Същото е и с интуиция – използвайте я всеки ден, за да увеличите силата й.

Използвайте интуицията си, за да откриете точния човек, с когото да споделите любовта си!

Коментари