Публикация

Безплатни прегледи за акне и проблемна кожа

Дерматолози от София ще преглеждат всеки вторник (9:00-13:00 часа) и четвъртък (14:00-18:00 часа) в продължение на месец.


Безплатни прегледи за хора с акне или с проблемна кожа организира Дерматологична клиника „София” от 17 февруари. Консултациите ще се провеждат всеки вторник от 9:00 до 13:00 часа и четвъртък от 14:00 до 18:00 часа в продължение на един месец.

Необходимо е предварително записване на тел. 02/ 472 13 56 и 0879 05 15 03, както и на място в клиниката, която се намира в кв. Дървеница, ул. „Бели мел” № 2А.

„Сезонът е изключително подходящ за лечение както за младите хора, страдащи от акне, така и за тези, при които са останали белези вследствие на заболяване в младежка възраст. Намалената интензивност на слънцето през зимата спомага да се проведе качествено и трайно лечение на проблемната кожа”, каза д-р Росица Денчева от дерматологичната клиника.

Според д-р Ивайло Петров, който също работи в клиниката, акнето може да бъде излекувано, ако се предприеме адекватно навременно лечение.

„За съжаление много често проблемът продължава години и само навременната консултация и лечение, както и спазването на необходимия хигиенно-диетичен режим могат да гарантират възвръщането на здравата кожа. Често началните опити за самолечение отдалечават времето за справяне с проблема”, подчерта д-р Петров.

Прегледите са изцяло посветени на навременната диагностика и лечение на проблемната и склонна към акне кожа както в младежка, така и в по-късна възраст. Записаните ще бъдат прегледани и насочени към най-подходящата за тях терапия.

Коментари