Публикация

Какво искат жените?

Двата пола са толкова различни - като тебешир и сирене, особено когато става въпрос за важни неща, например като комуникацията – вербална или не.


Жената до вас може и да ви дава ясен знак, че нещо, което сте направили, я е зарадвало или не, но вие си стоите в блажено неведение.

Звучи ви познато? Скъпи мъже, не се притеснявайте, ние ще ви помогнем.

Известно ни е, че повечето от вас обичат техниката, затова ви предоставяме едно кратко ръководство за употреба ... на женската психика.


Ето списък с неща, които жените искат мъжете автоматично да разбират:

- Когато жените говорят, слушайте! Това им показва, че ви е грижа.

- Бъдете достатъчно умни и разберете, че не всички лоши настроения на жените са свързани с ПМС. Понякога просто се дразнят от разни дребни неща, но това не винаги е свързано с месечния цикъл.

- Мъжете трябва да развият EQ (емоционален коефициент). Това обаче не означава, че трябва да плачете за най-малкото нещо. Това просто означава, че трябва да бъдат по-чувствителни към половинката си.

- Комуникацията за жените е ключът за решаването на повечето проблеми. Те няма да изчезнат автоматично, освен ако не се изяснят.

- Има някои черти, които жените искат любимият човек да показва по-често – галантност, полагане на усилия за по-учтиво отношение с приятелите и семейството им, дори и да не ги харесва.

- Гответе на половинката си. Колкото й да твърди, че обича да готви, всяка жена има нужда от почивка от кухнята. Ако се чудите какво точно да приготвите, не забравяйте, че жените обичат приятни изненади. Дори опитът да не е успешен, то поне усилията ще бъдат оценени.

- Мъжествеността не е пряко пропорционална на скоростта, с която карате колата си. Бързото шофиране не е никак привлекателно, ако е съпроводено с резки и опасни маневри, които застрашават не само живота на пътниците в колата, но и на околните хора.

- Бъдете опора, а не се дръжте собственически. Жените не са лично имущество! Те обичат равнопоставеността между половете и искат да бъдат третирани като равни.

- Жените обожават романтиката, особено ако любимият човек декларира любовта си. Как възнамерявате да го направите обаче до голяма степен зависи от вас.

- Последно, но не и маловажно, не забравяйте, че най-бързият и лесен начин да загубите жената до вас е да поставите лъжи между вас. Бъдете честни

Коментари