Публикация

Звездите ви говорят ... за любов

Тази година романтичният Нептун предразполага към промени в любовния живот, а мощният Сатурн е разположен в знака на любовта. Дошло ли е времето за щастие в любовта?


Овен
Отношенията с партньора ви ще бъдат подложени на повече изпитания. През първата половина на годината Сатурн влияе неблагоприятно на тези отношения, но ако положите усилия и не проявявате самодоволство, ще успеете да се преборите с проблемите. Необвързаните може да срещнат любовта покрай работата си и това ще ви зарадва, защото Овните обичат хората с авторитет. Само не се дръжте неадекватно, когато ви ухажват.
 
Телец
Към края на годината има шанс да се преоткриете с партньора си и да преживеете някои изненади. Любовта ви е свързана с обучението, може би ще я срещнете на някакъв опреснителен курс, на който са ви изпратили от службата. Плутон покровителства сексуалния ви живот, затова се погрижете за линията си.

Близнаци
През 2010 сте преживели много трудности в отношенията и тези, които са запазили партньорството си, заслужават похвала. Понесените удари са ви поразклатили, но сега нещата се стабилизират. Близнаците са сред най-големите флиртаджии, а под влиянието на Нептун тази година ще бъде особено наситена с флиртове.

Рак
Любовните въпроси ще бъдат в центъра на вниманието ви тази година. Ще положите усилия и ще се преборите за щастието си. Вие сте традиционалисти и изисквате от партньора си да бъде много точен, но няма да е лошо да направите някои компромиси. В началото на годината може да настъпят усложнения във връзката ви, които ще разрешите, ако сте по-адаптивни. Необвързаните от тази зодия може да открият любовта на някое приятелско събиране. Не се изненадвайте, ако отново се появи някое бившо гадже.

Лъв
Лъвовете обичат любовта от пръв поглед, Въпреки че се стремят към голямата любов, те не се задоволяват с пълния отклик на партньора, ако той не е подплатен с дебел портфейл и луксозни вещи. До 4-ти юни трябва да си осигурите повече почивки през уикендите.

Дева

Вашият любовен живот през последните години е достоен за сюжет на сапунен сериал, но тази година под влияние на съчетанието на Юпитер и Уран нещата ще се успокоят. От 4-ти април до 5-ти август нагласата ви ще бъде по-идеалистична и духовна, от което и сътрудничеството ще е по-лесно. Влиянието на Нептун ще направи чудеса и любовта може да се появи изневиделица.
 
-brr-

Везни

Любовният ви живот ще бъде много наситен тази година, но дали ще намерите това, което търсите?  Очертават се някои промени и от вас зависи как ще се справите с тях. Звездите са благосклонни към изпълнението на желанията ви. Необвързаните везни имат много големи шансове да преживеят романтична връзка.
 
Скорпион
Това е годината, в която трябва да проявите отговорност и да се обвържете. Ако вече сте обвързани, то си организирайте втори меден месец. Бъдете верни на себе си, правете каквото трябва и нещата ще се получават. Ако не сте обвързани през лятото е възможно да се появи отново някой, когото сте срещнали преди време и да ви донесе щастие.
 
Стрелец
Тази година любовният ви живот няма да бъде толкова сериозен, колкото ви се иска. Очертават се само флиртове и забавления. Най-подходящ за вас е спортния тип, който има достатъчно енергия да ви партнира. През април, август и ноември не проявявайте излишен егоцентризъм.
 
Козирог
Тази година няма да бъде по-различна от изминалата за обвързаните, освен разбира се ако не решите да положите повече усилия, за да направите връзката си по вълнуваща. За необвързаните, особено след 4-ти юни, годината е добра за започване на връзка. Тя може и да не е толкова сериозна, колкото бихте искали, но така или иначе звездите вещаят някакъв вид обвързване.
 
Водолей

Въпреки че не се очакват особени драми, слънчевото затъмнение допринася за появата на някакъв интерес към съшествуващите отношения. Тази година ще отделите голяма част от времето си в грижи към партньора си, защото той ще се нуждае от тях. За необвързаните тази година е по-добра от миналата. Силата на Водолеите в любовта е в тяхната загадъчност и индивидуалност и ако останете верни на себе си ще се появят много хора, които ще пожелаят да ви разгадаят.
 
Риби
Необвързаните няма да бързат да променят положението си. Рибите са изтънчени създания и предпочитат да избират мястото на срещата, вместо да се примиряват с предложение в последния момент за разходка по крайбрежна улица. Ако вече сте обвързани, то тази година е подходяща да поставите изискванията си пред партньора си и да обърнете повече внимание на духовната страна на брака ви.

Коментари