Публикация

Укротяване на ... косата

Жените с гъста коса обикновено имат затруднения с оформянето на прилична прическа. Това се превръща в кошмар, ако косата е по-твърда и не се подчинява на гребена.


Има някои много лесни начини за оформяне на косата и в същото време запазването на стилен и бляскав вид. Това, което не трябва да се забравя, е структурата на лицето.

Можете да изберете къса средна дължина, така че косата ви да изглежда обемна и здрава. Не се страхувайте да се разделите с дългата си коса. Промяната винаги е добре дошла, особено през пролетта. Можете да добавяте слоеве, но те не трябва да са твърде къси около горната част на главата, тъй като ще се получи една бухнала форма, която трудно ще се контролира. Освен това тази прическа може и да не отива на формата на лицето ви.

Конските опашки са елегантни и стилни. Те са много бързи за стилизиране и не се нуждаят от повече от 30 секунди, за да се направят. Този стил е най-подходящ за жени със средна дължина и гъстота на косата. Можете да сложите малко лак за коса или гел, за да задържите всички косъмчета на мястото си цял ден.

Ако имате дълга и гъста коса, то най-добре е да си направите кок. Използвайте въображението си както за аксесоарите, така и за формата на кока, но не забравяйте, че твърде щурите форми не са подходящи за работното място, освен ако професията ви не го изисква.

Плитки също няма да отсъстват през този сезон. Нещо повече, те са перфектни за жени с гъста коса. С подходящите аксесоари за коса може да експериментирате на воля.
 

Коментари