Публикация

Ще я познаеш по козметичната чантичка

Поискайте от приятелка козметичната й чантичка и внимателно погледнете в нея. Тя издава много неща за характера на нейната притежателка.


Чантичка, в която няма много козметика, но има всичко най-необходимо – спирала, сенки, фон дьо тен, руж, червило, показва спокойствието, скромността и уравновесеността на своята притежателка.

Голямата и препълнена козметична чантичка, в която се съхранява цял арсенал за разкрасяване - от черен молив до крем против бръчки - издава неувереност. Най-вероятно нейната собственичка се стреми към спасител, който да бъде до нея в трудните моменти от живота.

Ако забележите голяма козметична чантичка с прилежно подредена козметика, то нейната притежателка навярно е делова жена, лидер. Тя иска бързо и лесно да намери всяка вещ, от която се нуждае.

Малка козметична чантичка, натъпкана догоре, говори за жена, която постоянно бърза. Обича да закъснява, има весел и нестабилен характер, често сменя цветовете и не може да се спре на конкретен вариант на грима.

Строги, правилни форми и сдържани цветове на опаковките на парфюма, спиралата и червилото подсказват за преобладаващи мъжки качества в характера на притежателката им. Тя подсъзнателно се стреми към делата на силния пол, въпреки че безупречно води домакинството, но в отношението си към мъжете налага лидерство.

Ако козметиката е с фантазийни форми и ярки цветове, то тяхната собственичка е неспокойна. Тя обича да харчи пари, да живее за мига и е непостоянна и в отношенията си с мъжете. С ярките вещи тя се опитва да внесе разнообразие в живота си и да го насити с нещо колоритно и необичайно.

Коментари