Публикация

Лятна академия по дерматология и естетична медицина

На 9 юни (четвъртък) от 9.00 ч. стартира третото издание на Лятната академия по практична дерматология и естетична медицина, която се организира от Клиниката по дерматология към Военномедицинска академия.


Президент на академията е доц. Мирослава Кадурина – началник на Клиниката по дерматология  към ВМА, а почетен председател – генерал-майор проф. Стоян Тонев,  началник на ВМА и национален консултант по дерматология и венерология.

Богатата научна програма на форума ще протече в две насоки  –  с теоретични лекции в зала „Роял” на хотел „Шератон” и с практически курсове - в модерната база на Клиниката по дерматология във ВМА.

Високоспециализираното обучение от водещи специалисти ще предостави  уникална възможност за придобиване на знания и умения в областта на  дерматологичната практика и естетична медицина.
                             
По време на форума ще бъдат демонстрирани последните постижения на дерматологичната наука,  тясно обединени с новостите в областта на диагностиката и лечението на тежки дерматологични заболявания и най-актуалното в областта на естетичната медицина. 

За трети пореден  път ще се даде възможност за провеждането на 21 практически курсове, в които български и чуждестранни дерматолози ще разширят своите познания и ще придобият практически умения, участвайки в интерактивни сесии и демонстрации, водени от водещи специалисти от Европа с богат опит и официални демонстратори на съответните производители на козметични продукти или апарати.

За първи път в обучителната програма могат да участват и студенти по медицина. За всички проведени курсове ще се издадат специализирани сертификати.

В тазгодишното си издание Лятната академия ще постави особен акцент върху курсовете в сферата на дерматологичната практика – дерматохистопатология, дерматоалергология и дерматохирургия, като        специализираните курсове - дерматоскопия, криотерапия и фототерапия се сертифицират допълнително по изискванията на НЗОК.
         
Повече информация за  третото издание на Лятната академия  по практична дерматология и естетична медицина ще откриете на www.summerdermatology.com
 

Коментари