Публикация

Ден на репродуктивното здраве – 25-ти юни

Варна отново е домакин на традиционното ежегодно събитие на сдружение „Зачатие”, наречено Ден на репродуктивното здраве.


Това събитие се организира вече 6 години поред в различни градове на страната и има за основна цел да доведе специалистите и информацията близо до пациентите, които имат нужда от тях.

Безплатни консултации през целия ден за всички желаещи ще дават най-добрите български специалисти по репродуктивна медицина на 25-ти юни  в град Варна. Тази година ще участват над 30 консултанти – акушер-гинеколози, ембриолози, имунолози, психолози - от почти всички български клиники.

Освен консултациите, в рамките на конферентната част на събитието, пациентите ще се запознаят с новостите в репродуктивната медицина,  лечението на стерилитета и работата на „Фонд асистирана репродукция”.

Един от посетителите на тазгодишния Ден на репродуктивното здраве във Варна ще има шанса да спечели чрез жребий безплатна процедура ин витро, дарена от Център за асистирана репродукция „Варна”.

Мотото на Деня на репродуктивното здраве тази година е „Първи стъпки – профилактика и диагностика на инфертилитета”.

Повече информация за инициативата може да откриете на www.zachatie.org. Записване за консултации: drz2011.zachatie@gmail.com


Коментари