Публикация

Конференция за семейни лекари

Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България с помощта на Сдружението на общопрактикуващите лекари в област Хасково към НСОПЛБ, организират научна конференция за семейните лекари от област Хасково, Смолян и Кърджали.


Събитието ще се състои на 26 юни (неделя) в конферентната зала на парк-хотел „Европа“, гр. Хасково, с начало на регистрацията за участниците - 10,00 ч.

Лекциите, които са подготвени и ще бъдат представени по време на конференцията, са съобразени изцяло с интересите на общопрактикуващите лекари.

Специален интерес сред лекарите предизвикват две от темите:  „Правни и медицински аспекти при издаване на съобщенията за смърт и мъртвопроверителството”,  с лектор д-р Вилиям Доков, Катедра съдебна медицина - Варна и  „Образна диагностика на заболяванията на млечната жлеза”, с лектор доц. д-р Владимир Сираков, рентгенолог в УМБАЛ „Св. Георги” – Пловдив.
    
След трите блока от лекции е предвидено време за свободна дискусия по проблеми в общата практика, което ще продължи като неформални разговори по време на организираната вечеря.
 

Коментари